mimmimor Skrevet 13. september 2013 Del Skrevet 13. september 2013 Er ganske ny i denne trenden men funnet ut at d smaker perfekt. Hvordan gjør du d når du skal bake med surdeigen. Gjøre den klar til bakst. Min står nå i kjøleskap. Andre tips mottas m takk Surdeiga mi e øko mel og litt øjo rugmel. Tatt på slumo ingen oppskrift Lenke til kommentar
Budeia Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Har aldri brukt det, men tenker at folk til alle tider har hatt surdeigen i romtemperatur (fordi kjøleskap og strøm ikke var oppfunnet). Men det tilrådes her å oppbevare den ferdige surdeigen i et syltetøyglass med hull i lokket: http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/type-bakst/fine-brod/surdeig/ Virker jo nesten som de ser på surdeigen som en egen livsform, et slags nytt medlem av familien Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå