Gå til innhold

Terroristregime av reklame


Gjest Slettet+56132

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+56132

Velkommen,

 

Jeg har detektert at det er nå obligatorisk å slå av Adblock for å kunne lese gratisannonser hos Hardware.no.

 

Men det er totalt uaktuelt på en treig skole PC som bruker lengre tid på å laste inn siden.

 

Dere har gjort det slikt at dere nå oppdager Adblock filteret automatisk ved å bruke en "honeypot" lignende URL, som kontrollerer at jeg faktisk mottar annonsene. Men for at dere skal kunne gjennomføre denne kontrollen må dere bruke enten Javascript, java, flash etc.

 

Jeg har derfor installert Script Blocker i Google Chrome som sperrer for Javascript, java, flash etc, og som da setter en effektiv stopper for deres "honeypot" felle.

 

Jeg kan nå lese artikler på Hardware.no, med Adblock.

 

Bevis:

post-217402-0-91054200-1378805324_thumb.jpg

 

Som straff for dette faenskapet, så vil jeg røpe til andre medlemmer at de kan lese alle ekstra artikler uten ekstra medlemskap dersom de går via en proxy server. Slik som denne: http://free-proxyserver.com/

 

Legg inn URL til ekstra artikkel til proxy server, når du har brukt opp en IP, dermed lukker du fanen og åpner den på nytt, for å kunne lese en ny ekstra artikkel.

 

Så fjern obligatorisk deaktivering av Adblock. For jeg vil bare hviteliste alle andre nettsider i "Script Blocker", slik at de vises helt korrekt, bortsett fra Hardware.no

 

Tricell.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Legg følgende inn i adblock-unntak.

 

@@||hardware.no/js/adtech_ad.js

 

Ekstra-artikler kan leses i incognito-modus. Lukk og åpne incognito for hver gang du skal lese en ny artikkel.

Den fungerte utmerket!

 

Nå kan jeg deaktivere Script Blocker, og Hardware.no vises 100% korrekt siden ingen script blir blokkert - og det med uten annonser :)

Lenke til kommentar

For å være ærlig så er det konstante maset om å betale for HW Ekstra MYE verre enn reklamen som dukker opp på siden. Hver gang det forbanna vinduet dukker opp og jeg må klikke det bort skyver det meg bare lenger og lenger unna det å ha lyst til å betale noe som nesten prakkes på meg.

 

 

@-moz-document domain("www.hardware.no") {
    .subscription-popup.clearfix { display: none; }
    .tek-white-overlay { display: none; }
    .tek-black-overlay { display: none; }
}

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

Går an å deaktiver javascript, så får man lest ekstraartikklene.

 

La også merke til at i IE, så kan man sende rapport om at det er en uskikket side som inneholder tvilsom programkode. Om mange nok gjør det, så vil Hardware til slutt ende opp på en liste over usikre sider...

Lenke til kommentar

Synes det er et veldig bra tiltak å tilby innhold uten reklame. Vet ikke om jeg kommer til å fortsette utover prøveperioden, men det er hovedsaklig fordi jeg ikke har vært fast leser av hardware.no tidligere.

 

Reklame er det største ondet i samfunnet. Større enn religion. Alle tiltak som går i retning av et marked som gjør aktørene mindre avhengig av giften reklame ønskes velkommen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...