Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 3 tråden


Mr Pepe

  

202 stemmer

  1. 1. Skal du ha deg Note 3 ?

    • Ja
      154
    • Nei
      48


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da skaffet jeg meg en i dag og dette er mer enn bare en oppgradering av Note2. Tlf er nydelig, lett og veldig komfortabel å holde. Bak dekselet ser bedre ut enn jeg trodde det ville gjøre. Skjermen er fantastisk og tlf har de samme sensorene installert som i S4. 24G tilgjengelig internminne holder i bøttevis når den støtter minnekort. Samsung har nok laget en ny vinner med denne :w00t:

Har du da 32GB-versjonen?

 

Ellers er jeg veldig fristet av alle som skriver gode ord om mobilen, definitivt mobilen som står øverst på ønskelisten min!!!!

Lenke til kommentar

Spør igjen jeg; Bare jeg som opplever at telefonen ikke er like raskt som forventet? Type litt lag her, og litt lag der. Litt choppy, og type et halvt sekunds for lang ventetid på div ting. Feks at tastaturet skal poppe opp.

 

Er alle deres telefonen blazingly kjappe, eller er det flere som opplever det samme?

 

 

Instillinger - utvikleralternativer - hvor du finner animasjonsskala overgang ogsånt alle skal være på 0 så blir den raskere. Slå også av s voice

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kjøpte meg nettopp en Samsung Galaxy Note 3. Etter å ha holdt på med den i ca. 1 time, så skulle jeg sende en SMS. Men jeg kom tydeligvis borti noe, under "tekstingen", så nå har jeg ikke lenger mulighet til å taste vanlige bokstaver, slik en vanligvis har når en tekster. Har kun valget mellom : 123 Sym som kan swappes med T-penn, smileys og A-penn som kan swappes med 1-penn. Er ikke noe "keyboard" symbol som gjør at en kan skifte tilbake til vanlige bokstaver.

 

Hvordan i alle dager skifer jeg tilbake til vanlige bokstaver? :p

 

*edit

 

LOL, fant det ut. En må holde inne "smiley face ikonet", for å få opp en ny liste med valg, hvor en derfra kan velge normalt keyboard igjen

Endret av soldatfrank
Lenke til kommentar

Skjønner at jeg er helt noob nå, men jeg finner søren ikke "utvikleralternativer"..Har vært gjennom hele innstillingsmenyen, og attpåtil søkt, men det søren ikke der.. Hvor ligger det??

 

Å slå av s-voice var det første jeg gjorde da jeg fikk telefonen :)

 

Takk for svar!

Du må aktivere den menyen ved å gå inn på innstillinger, så "om telefonen" (jeg har på engelsk, og det heter "About device" her). Der må du klikke på "Build Number(engelsk)" 7 eller 8 ganger. Da lukker du opp utvikleralternativer ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det noen som har opplevd tregheter ved bruk av hjemtasten? Har alltid opplevd Samsungs hjemtast for litt treg, men det pleier å bli litt bedre hvis man skrur av s-voice-snarveien ved bruk av denne.

 

EDIT: i uke 40, som begynner mandag, er Note 3 satt ned til 5555,- igjen.

Endret av Ofstiguten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...