Gå til innhold

Hjelp til prising av abstrakt/Graffiti-kunst.


Anbefalte innlegg

Her har du mine utvalgte verker: http://www.flickr.com/photos/47288685@N02/page1/

 

F.eks dette: http://www.flickr.com/photos/47288685@N02/9645107256/ -Hvor mye kan jeg ta for det? Bildet linken viser til, er representativt, i den forstand, at; kunstverket; sammen med dette verket: http://www.flickr.com/photos/47288685@N02/9645079538/ , utgjør en mal for ett av mine fremtidige "Standard Type Artwork". Jeg er altså på leting etter en medianantagelse av pris.

 

Jeg har tidligere, under diskusjoner med Fineart.no, gjort en antagelse på dette verket: http://www.flickr.com/photos/47288685@N02/9518622081/ . Tittelen på denne tegningen, er: Prediction. Det ble antatt å stige til sin maksimale verdi, om ca. en eller to generasjoner. Altså lenge etter min død.

 

Verket ble antatt, å kunne selge gjennom flere ledd, over en lengre tidsperiode; hvor det dyreste salget, ville være på omtrent 20.M€. Her har vi gått ned fra en vag antagelse, på rundt 1.B, rett og slett bare fordi det er så langt frem i tid, at det blir vanskelig å anta, og fordi jeg fremdeles maler/tegner på grunnlag av en teori som ikke er bevist enda.

 

Vi kom frem til at antatte pris, kun gjelder: Om teorien gir ønskede resultater. Og om teorien er en lære om ett faktum som kan eksistere/eksisterer. Dersom det viser seg at min forskning innenfor Veloptive Teorier, leder til noe konkret; ønsker jeg å sette prisen på Prediction til 200.000kr. Er dette for billig? Vil det selge til den prisen?

 

For å få ett intrykk av hvordan du skal tolke kunsten, kan du bla litt blandt disse dokumentene, som alle omhandler eksperimentene mine. Jeg holder også på å lete etter en betalt ghostwriter, som skal skrive ett skikkelig skriv jeg kan bruke, hver gang jeg skal gi denne introen. Skal legge ut den teksten her, etterhvert.

 

Kort beskrivelse av teorien:

English description of Compoveloptism.pdf

 

Søknad for statlige forskningsutlysninger:

Søknad - Statlige Utlysninger.pdf

 

Bevis på at Prediction har operert rundt omkring i tiden, fra en base. Gjerne, både fremover og bakover. Uanhengig av regler om hukommelse.

Mystisk T-Mann.rtf

 

Søknad tilrettelagt målgruppe. (Dette kan forsåvidt, også være interessant for deg.)

Søknad tilrettelagt målgruppe.pdf

 

T-Mann.html

t-mann.htm

 

Åpenbaring.

aureka001.odt

 

Engelsk søknad om investor.

English applyment for investments. Velopt.odt

 

Ett ark ment å fungere som en introduksjon til kunsten.

Skriv for spådommsark.pdf

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...