Gå til innhold

Merklig spørmsmål om mat ( Lage mat i vakum )


Anbefalte innlegg

Fadern har en vakumpakke maskin, Og jeg har hørt for lenge siden at om du vakumpakker for eks biff og legger det i kokende vann får du det som er nærmest perfekt biff, all saftigheten og alt holder seg i kjøttet,

 

Noen som har peilig på når du vet det er ferdig ? Åssen den skal se ut osv ? kan liksom ikke stikke et steketermometer gjennom plasten :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjør på! Det lønner seg å ha en veldig stabil stekeplate + tykkbunnet kjele for å få temperaturen så jevn som overhodet mulig. Steketider og slikt bør det være mulig å søke opp. Generelt vil nok ikke ting gå like galt om du lar det ligge for lenge i riktig temperatur som om du skulle stekt det for lenge. Det er også vanlig å brune overflaten for å få litt stekeskorpe.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...