Gå til innhold

Headsett sender lyd gjennom micen.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg og en kompis kjøpte for en dag siden hver vårt headsett. Vi kjøpte Razer Kraken Pro. Når vi bruker dette headsetett og sitter på Skype, RaidCall, TeamSpeak eller w/e så kan de vi snakker med høre akkurat det vi hører.

 

For eksempel, hvis jeg sitte på Skype med en kompis og spiller en sang fra Spotify så hører den personen som jeg sitter på Skype med den sangen også, akkuratt som han skulle hørt den selv. Det store problemet er når vi spiller, hvis vi er inne i et spill så kan de som jeg snakker med høre alle lydene i spillet som jeg hører.

 

Razer Kraken pro headsettet har en kabel som kommer fra headsettet med 3 svare ringer på jack, så går den kabelen inn i en splitter som går over til grønn og oransj - mic og lyd.

 

Diverse forumløsninger er at man gå inn på playback/avspillingsenheter og muter den som heter "Stereo Mixer" eller at man går inn på lydkortet sin manager og muter noe der, men problemet er at vi begge sitter på en bærbar pc med integrert lydkort (Realtek Audio) og Windows 8. Vi får ikke lastet ned og installert Realdtek HD Audio Manager, det funker ikke. Og etter mye trykking, justering osv.. så klarer vi ikke å fikse problemet inne i playback devices menyen.

 

Har også brukt egen mic og headsett før, ingen problem da.

 

Håper noen har en løsning på dette problet, ellers må jeg levere inn headesettet og konvertere til et USB headsett.

 

Mange takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, takker for svar.

 

Jeg tror det er en mixer innstilling. Jeg tror ikke det er brudd på ledningene i og med at dette er to tilfeller, samme problemet hos meg og hos en kompis. I forhold til lyd driver så har ikke Razer en driver til dette headsettet. De innstillingene jeg har "tuklet" med, har jeg satt tilbake til default etter å ha funnet ut at det ikke funker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...