Gå til innhold

Koss hos Europris.


Delvis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Koss er vel ikke helt blant de beste hodetelefonene, men PortaPro (modellen du sikter til) har vært noe av det bedre blant lette sammenlegbare hodetelefoner. Prisen er helt grei i forhold til hva du får og om du er glad i overkant godt med bass så har du truffet målet. Blant tingene som kan nevnes at de isolerer nada og lekker ut mye lyd til omgivelsene.

 

Disse har vært veldig populære blant folk før Beats gradvis tok over, bl.a. pga livstidsgarantien.

Lenke til kommentar

Hehe, beste innenfor hodetelefoner faktisk...
Det er vel så godt du kommer bunnivået, men prisen er jo grei (249-299kr er standard pris de siste årene), og det er en del "bass". Diskant og øvre mellomtone er desverre nesten ikke tilstedeværende, så passer egentlig kun for techo og tilsvarende.

 

Kvaliteten er også helt på tryne, og har selv hatt, venner har hatt og min svært forsiktige søster har hatt Koss. Levetiden har i snitt vært et halvt år til et år før kontakten i pluggen eller kontakten inn til selve elementet tar kvelden. Så hver gang koss-settet ble ødelagt så bærte det til elkjøp for å bytte, hvor du ga en kjapp forklaring og så gikk headsettet i søpla. "Dette var vanlig rutine, da det nesten daglig var folk inne med det headsettet" i følge servicemedarbeideren. Så husk for all del å ta godt vare på kvittering!

Når det kommer til behagelighet så må man nesten bare bli vant til at håret setter seg fast i settet, og lugger ofte, samt at ørene svir både utvending av putene, og innvending av lyden.

 

Hvis du skal ha noe lite, billig og sammenleggbart så har jeg testet flere tilsvarende sennheiser-modeller som ga langt bedre lydkvalitet, og litt bedre byggkvalitet dog en del mindre bass.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

PortaPro har jo vært kjempepopulær i 30 år, og det er nok ikke helt ufortjent, men personlig syns jeg ikke noe særlig om verken byggekvaliteten eller lydkvaliteten. De har mye bass, og kvaliteten på bassen er ikke så dum i forhold til pris og typen hodetelefon, men den overskygger den svakere mellomtonen og i toppen faller de helt sammen.

 

Du kjenner helt sikkert noen som har et par liggende, alle har det, så du kan jo prøve de før du kjøper. Kanskje du blir fornøyd.

Lenke til kommentar

og da til 199,- så jeg må si prisen har holdt seg godt i så tilfelle ^^

Det er vel rundt det de er verdt, selv om jeg en gang hørte rykter om at delekostnaden var på rundt 9 kr. Nå er jo selvfølgelig et produkt mer enn delekostnader, men for rundt 10 år siden mener jeg flere steder tok opp opp 800 kr for et par. Det er drøyt.

Endret av Phileas Fogg
Lenke til kommentar

Må huske delene sikkert kunne koste en del mer før.

 

Delekostnader er jo resultat av materialvalg, antall produserte, og hvor lett delene er å produsere.

 

I starten er det få individer, og masseproduksjonsproessen er ikke særlig godt optimalisert. :)

 

Og så er det vel bare et plastikk basselement som står for all lydgjengivningen.

Lenke til kommentar

Koss PortaPro har mye bass, men den er ujevn, mellomtonen er tålelig bra men diskanten er mer eller mindre borte. Har du tenkt å bruke hodetelefonene lenge ville jeg nok valgt noen dyrere med bedre lyd, men Porta Pro har sin sjarm som ikon, selv om jeg synes lyden i dem har blitt dårligere på de nye modellene, men det kan like godt være jeg som er blitt mer kresen.

Lenke til kommentar

ATH-M50 er gode hodetelefoner, men etter min mening litt stor og tung for portabelt bruk.

 

Om du sier litt om bruksområde, ønsker, type hodetelefon og budsjett vil det være enklere for oss å finne noe som kan passe.

 

Ja gjerne det: Fikk meg altså en sånn San Disc Og har bare noen billige Koss hodetlf fra før, Det var forresten deg som anbefalte meg få noen bedre her

 

Så det er å bruke på denne når jeg sitter utenfor eller går rundt jobber med noe og sånt. Budsjett har jeg ikke tenkt så mye på, men helst ikke noe over 1000 hvis det går.

Ps. liker best "varm" uskarp lyd med litt fyldighet og bass kan man si.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...