Gå til innhold

Ingen co-op mode i Halo PC!


Anbefalte innlegg

Hva i alle dager? Fant nettopp ut at Halo ikke kommer med støtte for co-op multiplayer. Gearbox Software, som er ansvarlig for konverteringen XboX->PC mener det er for vanskelig å endre koden på denne måten... Jeg sier bare. Fy*aan. De har ødelagt en 2 års venting for meg nå. Jeg har gledet meg som en unge det det siste året for å kjøpe meg dette spillet, men når coop ikke er med, så blir det ikke noe spill på meg heller nei. Utrolig at det går an å unnlate det som er kansje den sterkeste siden ved Halo. Jeg håper amatørene hos Gearbox aldri får hendene sine på ett eneste spill til. :evil:

 

Edit: Jeg kan vel kansje legge med kilden min og, så dere tror meg :D

Bungie.net FAQ

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det bare meg som klarer å tolke dette:

 

"A co-op feature has not been announced yet but stay tuned to Bungie.net for the latest developments as the game nears final release."

 

til å bli noe sånt som "ikke helt ennå, men kanskje i fremtiden"?

 

Nei, jeg klarte å tolke det jeg også. Men tror du virkelig de gidder å bry seg når de er ferdig med spillet og får solgt det? Som de selv sa, sa er det visst ingen enkel sak å legge til co-op multiplayer.

 

"Ikke helt ennå, men KANSKJE i fremtiden"

Kanskje er ikke bra nok. Synes egentlig de bare kunne latt det med å holde spillet til xbox. Da PC versjonen ser ut til å bli dårligere.

Lenke til kommentar

folk gidder gjerne ikke å bruke fritida på å prøve noe, som mange folk med stor kompetanse har prøvd på , men mener vil bli for dårligt (da blir det gjerne helt elendigt resultat når folk tar det som en hobby),

 

hvem gidder å kjøpe HALO til pc når det ikke er en skikkelig coop MP del??

(av prinsipp vil jeg ikke kjøpe HALO (har heller ikke penger), og eventuellt også boikotte gearbox produkter pga. slik de har holdt håpet oppe hos oss "Personlig.maskin" folk nå i all for lang tid....)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...