Gå til innhold

FM14 - Generell diskusjon rundt/ om Football Manager 2014


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har det kommet noe ordentlig info om FM15 enda?

 

Hvis de ikke klarer å fikse slik at det faktisk går an å kjøpe spillere uten å sitte med 200 mill på bok så tror jeg at jeg går på veggen. Det værste er jo at AI kjøper jo spillere av hverandre til det de er verdt. Mens jeg byr på en spiller som er verdt 3.5 mill, de skal ha 180 for han.................... :thumbdown:

Lenke til kommentar

Ahoi, tilbake etter et langt avbrekk i sommer. Pcen gikk dundas så måtte invistere i en ny. Har oppdatert transfer vinduet og alt goodies til up to snuff og startet en ny Everton save.

 

Ser Everton hadde penger tilovers (ganske så mye 180 mill) i denne updaten (fm scout update) så kjøpte meg en ny venstre wing (Pienaar er ikke god nok... :p) i André Ayew og de 100+ millionene var ikke bortkastet. Han har spilt utrolig bra og min angrips 4er med Ayew, Barkley, Mirallas/Naismith og Lukaku er helt rå. McGeady hadde et helt rått innhopp mot Celtic så han må jeg prøve mer.

 

På midten er det så som så. Osman holder MC med McCarthy som reserve. Bruker Barry som DMC som roterer med Gibson.

 

Forsvaret er helt rått med Coleman som Høyre vingback og Baines som venstre. Begge helt syke oppover og helt ok bakover. Jagielka styrer alt på midten og Distin er en klippe (enda xD) Stones er en grei reseve som kommer til å bli en god spiller tror jeg. Er litt tynt der bak så kommer nok til å forsterke der etter sesongen. Hibbert og Oviedo er ok reserve, men Hibbert er nok ferdig etter sesongen.

 

Kjøpte Martin Ødegaard denne sesongen, men tror han er tweeket med denne updated. Hans stats er helt syke som 14! åring... Har tilogmed brukt han i PL mot mindre gode lag.

 

Spillmessig er jeg over all forventning. Bruker 4-1-1-3-1 formasjon med 2 vingbacker og 2 CB. En regista og DLP på midten. 2 indreløpere på sidene og en AP på AMC. Lukaku er helt rå som dypt liggende angriper. Skulle ha vært ubeseriet etter 7 kamper (1 EL) men Arsenal tok en knepen 1-0 seier mot meg i en kamp vi brillierte (Wenger sa tilogmed de fortjente å tape xD) City ble slått 3-1 på Goodison i en kamp jeg totalt utspilte dem.

 

I alt jeg er fornøyd med startem, men liten stall er merkbart med europa spill. Burnley kampen etter EL kampen var flere spillere bra utslitt (80-85%) så hadde det vært bedre motstand hadde den kampen blitt vanskelig å vinne.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Du skal ikke bry deg for mye om stjerne-ratingen, den fastsettes i forhold til resten av spillergruppen din, og vil hele tiden endre seg på din vei mot toppen. Laget ditt har trolig bare blitt bedre i løpet av året, så hva som var 4 stjerner for ett år siden tilsvarer nå bare 3 stjerner. I tillegg er det en feilmargin på stjerne-ratingen, den blir fastsatt av assistentene dine, og ratingen kan gå både opp og ned ettersom de re-evaluerer spilleren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...