Gå til innhold

[Løst] Trenger nye hodetelefoner til musikk/gaming


Pauli95

Anbefalte innlegg

Heisann og hoppsann, da var tiden desverre kommet for å ta farvel med mitt kjære Sony headset som jeg har hatt i ca. 1 år nå. I og med at jeg allikevel skal kjøpe nytt headset så tenkte jeg at jeg like så godt kunne unne meg selv en oppgradering. Takk på forhånd til alle som svarer! =)

 

Budsjettet mitt ligger på mellom 800kr til 1500kr

 

Er ikke sikker på om jeg vil ha klokker som dekker øre eller klokker som sitter på øret, men dette spiller ikke en stor rolle for meg.

 

Jeg tar mye buss frem og tilbake fra skolen i tillegg til at jeg tar fly 2-3 ganger iløpet av året så jeg hadde satt pris på noe form for støyreduksjon, enten akustisk eller aktiv, men det spørs om jeg klarer å få støyreduksjon headset med budsjettet mitt.

 

I hovedsak skal headsettet brukes mest til musikk (hip-hop, om det er relevant?) men kommer nok også til å brukes litt til gaming/film til tider.

 

Det hadde vært utrolig bra å ha en mic som kan brukes sammen med iPhone i og med at jeg er mye på farten og det hender jeg må ta en telefon på bussen/toget.

 

Som nevnt tidligere hører jeg mye på hip-hop så litt ekstra bass hadde ikke vært feil men det må ikke være så mye at det overdøver alt annet.

 

Kommer til å koble det til min iPhone 4S, samt PC, og muligens TVen min med mini-jack inngang.

 

Det gamle headsettet mitt : http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666321170

 

Jeg er relativt fornøyd med headsettet mtp at jeg ikke ga mer enn 150kr for det da jeg kjøpte det i England, men det har verken mic eller støydemping, det har også blitt litt sprengt ( :roll:) i og med at jeg hører på ganske høyt volum til tider.

 

Setter veldig stor pris på all hjelp og anbefalninger! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sennheiser HD25-1 II om du vil ha klokker som sitter ørene. Sony MDR 1R om du vil ha klokker som ligger rundt ørene.

 

HD25 kan være ubehagelig i lengden for noen, da de klemmer veldig hardt på ørene. På en annen side gjør dette, sammen med den delte hodebøylen at de sitter som støpt. Selv har jeg ikke problemer med å bruke de i flere timer, men en hel dag blir litt slitsomt. Andre fordeler: lett, god byggekvalitet, veldig god (passiv) støyisolering, alle deler er utskiftbare, veldig lettdrevet og selvfølgelig topp lyd i sin klasse.

 

MDR 1R er en del hakk mer komfortable. Disse er noe større, men til gjengjeld sitter de tett på hodet, så de er allikevel godt egnet for portabel bruk. Dette er noe av det beste du får når det kommer til allroundhodetelefoner uten å virkelig gå opp i pris.

 

Skal du ha ekstra bass, men samtidig god kvalitet ville jeg sett på V-MODA M-100, som dessverre er dyrere og ikke tilgjengelig i Norge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...