Gå til innhold

Strawberrynet - dårlig kvalitet eller fake?


Anbefalte innlegg

Ja, jeg bestilte en krem. Den hadde feil kositens, lukter syntetisk og er helt forferdelig. Jeg har brukt denne kremen i lang tid tid så vet hvordan den skal være (eller var før). Jeg kontaktet produsent og fikk svar, men de svarte kun at strawberrynet ikke er autorisert forhandler av deres produkter, og de anbefaler å handle direkte fra dem.

Da sendte jeg mail til strawberrynet og klagde. De nekter for at det kan være fake, og alle deres produkter skal være ferske. De gir meg følgende valg:

- Ny vare

- Pengene tilbake

Jeg leste customers reviews av denne kremen på amazon.com og ser at en som har handlet der har mottat samme produkt som meg. Han fikk også beskjed av produsent å kjøpe produktet direkte fra dem.

 

Da lurer jeg på, er det mulig at amazon og strawberrynet selger uekte varer, selv om de selv hevder at de ikke gjør det?

Kan produsent har endret kremen? De kommenterte ikke dette i e-posten, de svarte kun at strawberrynet ikke er autorisert og oppfordrer til å bestille direkte fra dem.

 

Det er jo flott av strawberrynet å tilby meg ny vare eller pengene tilbake, og jeg slipper å returnere den ødelagte kremen.

Men hva gjør jeg? Bestiller jeg ny vare får jeg vel samme dritten igjen er jeg redd for.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt at strawberrynett selger fake varer og varer som har gått ut på dato. Kan jo hente at det er det som har skjedd? Totalt har strawberrynet fått karakter 3,2 av 10, av totalt 190 anmeldelser.

 

Sjekk om du finner kremen på Feeluniqe, de har gratis internasjonal frakt, og betaler moms og tollutgiftene for deg hvis du viser de kvitteringa, bedre blir det ikke. :)

Endret av Rankiz
Lenke til kommentar

Har handlet en del hårvoks, saltvannsspray, fuktighetskremer, parfymer osv. fra Strawberrynet.

 

Har bare gode erfaringer. Og når jeg må betale mva og fortollingsgebyr på Posten så betaler jeg og sender bilde av kvittering til Strawberrynet og får det tilbakebetalt. Utrolig deilig.

 

Vet hvordan produktene mine skal være, og det er the real deal. I mitt tilfelle er det bl. a. snakk om hårvoks fra American Crew, kremer og væsker fra Clarins og MD Formulations og parfyme fra Chanel.

 

Det kan hende du bare har vært uheldig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...