anaconda Skrevet 13. august 2013 Del Skrevet 13. august 2013 Hei Jeg kokte egg i går til lunsj, men alt ble ikke spist. Tenkte å spise resten senere, men må ha glemt det fordi det ligger forsatt i kjøleskapet. Hvor lang holdbarhet har egg etter det er kokt? Jeg tenker å spise det senere i dag, er det trygt? NB! Egget er skrelt og oppdelt hvis det har noen betydning. Ligger i en plastpose i kjøleskapet. Lenke til kommentar
GeirHH Skrevet 13. august 2013 Del Skrevet 13. august 2013 Holder en 4-5 dager det Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 13. august 2013 Del Skrevet 13. august 2013 Oppskjært under plast holder det i flere dager, kanskje en uke, men da skal man ha prioriteringsproblemer om man ikke klarer å få det spist opp i løpet av den uka. Kokt og uåpnet egg kan sikkert holde flere uker. Rått egg skal vistnok holde lengre enn kokte egg. Datoen på eggpakkene er også svært pessimistiske grunnet EU-regler som tar høyde for forhold som ikke er gjeldende i Norge. Jeg koker gjerne egg som er 1-2 måneder over datoen på pakken, men tar vanntesten om det er langt over tida. Ikke at det skjer særlig ofte for jeg klarer som regel å tømme pakken på noen få uker. Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 13. august 2013 Del Skrevet 13. august 2013 Kokt egg holder 4-5 dager i kjylen men det skader ikke om du har på littegrann salt før du legger det fra deg =) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå