Gå til innhold

Lenovo ThinkPad Edge E531 vs Macbook pro


Anbefalte innlegg

Hei! Ny bærbar til høsten, driver med filmrendering og studier, journalistikk, mediavisning på lokal ungdomsklubb og litt forskjelligt... Valget står mellom to datamaskiner, med mindre andre har noen andre invenndinger..... Jeg har lite peiling på grafikkort...

Kunne forresten tenkt meg ssd lagring, på lenovoen er det ssd oppstartsdisk men på mac pro er det noe som heter flash-lagring? noen som kan fortelle meg hva det er for noe?

 

Takker for alle svar!

 

http://www.mpx.no/k/...ku=779138#extra + 8gb ram

http://www.apple.com...o/specs-retina/

Endret av aaabbb321
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flash = SSD.

 

Har du råd til MacBook Pro 15 Retina, ville jeg helt klart gått for den. Hvis valget står mellom MBPr 13 og Edge E531, blir det litt vanskeligere. Mac-en vil ha mye bedre skjerm, bedre tastatur og pekeflate samt ren SSD-disk. Hybrid-løsninger som på Lenovo-en er mye tregere enn ren SSD. Fordelen med E531 er at den har firekjerners prosessor, imotsetning til 2-kjerner hos MBPr 13. E531 har også større skjerm og mye kraftigere skjermkort.

 

Vær dog oppmerksom på at det snart vil komme flere maskiner med Haswell, som kan være verdt å vente på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For min del kan du ute lukke Macbooken. med eit dedikert nvidia skjermkort får du fordelen med Cuda i rendringa, som vil gjere at du klarar den på under halvetida.

Har testa MBP retina mot ein w530, og det var som å samanlikne Tor Andrè Flo og Petter Nortug på ski.

 

Einaste er at MBP har betre skjerm.

 

Sjå gjerne her, der det er ein som er i samme sitvasjon som deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ville mye heller gått for Edge. MSI maskinen har kraftigere skjermkort, men er dyrere samt at den sannsynligvis vil bråke mer. Hjelper heller ikke at den den ser blodharry ut. Dog, hvis du skal spille på den vil MSI-en være ett bedre valg.

Endret av Aerow
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe.. ja... Msi kan være litt harry... Men en smule tøft også! XD Ganske like spesifikasjoner på dei to modellane som står på den eventuelle kjøpelista, men hvis det er slik at Msi datamaskiner bråker som du sier, vil jeg nok heller satse på Lenovo... skal visst være driftsikkert også. Men er det plass til ekstra hdd hardisk i GT60? Eventuelt hvilken burde jeg velge? 2,5" eller 3,5"? Takker igjen for alle tilbakemeldinger! Skal bestille i løpet av kvelden eller morgendagen... :)

 

http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=779138#extra

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=791552

Lenke til kommentar

Det skal være plass til 2 harddisker i den oppdaterte modellen av GT60, så det burde gå an på den du snakker om også, men ikke sikkert. 2.5" er det man bruker på bærbare.

 

Men skal du spille på den? Isåfall kan kanskje W350S være aktuell? Bedre skjermkort og prosessor, samt at den har en SSD og en harddisk. Støynivået er nok ganske likt som på GT60.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...