Gå til innhold

Word - vise eller kopiere kun en nummerert liste


Anbefalte innlegg

Finnes det noen mulighet i Word for å skille ut en nummerert liste som er blitt splittet opp (slik at det er tekstblokker mellom elementene i listen som ikke er en del av listen, men nummereringen fortsetter etter hvert), slik at man kan se og/eller kopiere kun denne listen? I praksis da lage en slags innholdsfortegnelse ut av en liste (og ikke ut fra overskrifter).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal denne nummererte listen være del av et større dokument?

 

Hvis ikke, hva med å bruke vanlige overskrifter, men formatere dem slik at de ser ut som en nummerert liste når de kommer etter hverandre. Så lager du en vanlig innholdsfortegnelse basert på dem.

Lenke til kommentar

Den nummererte listen er en del av et større dokument, og det er vesentlig at den løpende nummereringen gjøres automatisk. Det er snakk om dokumenter med opptil hundrevis av bilag/vedlegg, hvor forskjellige deler endres løpende. Er dermed avhengig av at nummereringen gjøres automatisk. Funker med overskrifter? (Det kan for øvrig ikke være formattert som en overskrift, men det antar jeg kan ordnes).

Lenke til kommentar

Men man kan altså kombinere overskrift og lister? For jeg kan jo formattere overskriftene som jeg vil, og lage temmelig mange nivåer av overskrifter. Om det laveste overskriftsnivået formatteres som jeg vanligvis formatterer bilagsnummereringen, og kan kombineres med automatisk nummerering, så tror jeg jeg har en løsning. Skal prøve det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...