Gå til innhold

Sykkel for trekking av vogn


tostgulen

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har en gutt som skal sykles til og/eller fra barnehagen (ca 7km med mye bakke). Jeg har ikke syklet med vogn før og er ikke helt sikker på hva som kreves av sykkelen. Regner med landeveissykkelen ikke er det sikreste valget med smale dekk og begrenset bremsekapasitet.

 

Hva må jeg tenke på ved valg av sykkel? Sykkelen skal brukes året rundt selv om sykkelhengeren må stå hjemme når det er glatt. Er en hybrid sykkel eller en cyclocross å foretrekke? Sikkert flere her som har erfaring med sykkelvogner for transport av barn eller utstyr. Tar imot alle tips og anbefalinger med åpne armer :thumbs: og stor takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har datteren min i vogn på min landeveissykkel, og har aldri hatt noen problemer med det. Nå er det stort sett på solskinnsdager vi er ute og sykler, da. Kanskje det ikke er optimalt på sleip, våt asfalt, men er det tørt er ikke bremselengden så mye lengre enn uten vogn.

 

Det er ganske tungt å sykle med vogn, så jeg ville i hvert fall ikke gått for en sykkel med for mye rullemotstand. På en annen side hadde det, i de tyngste bakkene, vært greit med litt lettere gir enn det en normalt finner på landeveissykler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...