Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er jeg hypp på chubby chick?


Anbefalte innlegg

Litt uvanlig fra min side å legge meg borti følelser og slikt, men har siden i natt hatt en merkelig følese i kroppen grunnet en litt traumatisk og merkelig hendelse. Jeg var i sentrum en halvtime- time etter midnatt og slo meg ned på en benk for å lese raskt gjennom et kampsammendrag, før jeg hører en kvinnestemme bak meg si "hallo." Ikke uvanlig kost for meg, men forfatningen hun var i var det. Stort sett er det bare langstrakte, slanke kvinner omgitt av venninner eller riddere som tør å gå opp til meg, men denne litt vaggende og godt-drukne kvinnen med litt ekstra kg og noe godt å smatte på, som jeg klart og tydlig viste null interesse for, brydde seg merkelig nok ikke nevneverdig om at jeg satt på benken med en drikkeflaske ved siden av, annet enn at hun spurte hvordan det sto til, før hun flyttet flaska mi og slo seg ned og ringte en venninne eller noen.

 

Hun var litt høylytt og irriterende, siden hun jo hadde drukket, men fikk snøvlet seg ferdig i telefonen og gikk sin vei, etter at hun hadde mumlet et eller annet om jeg, eller eventuelt de på telefonen, skulle bli med et sted. Jeg gadd ikke følge med da jeg var opptatt med mitt. Grunnen til at jeg var i byen var at en gammel flamme jeg engang holdt på med nylig har flyttet der jeg bodde før, og merkelig nok har de følelsene jeg engang hadde for henne begynt å blusse opp igjen, så jeg vurderte lenge å ta en tur innom før jeg heller fant den benken i nordre. Problemet er at denne litt mer chubbye jenten på benkens respektløs, bisarre og likegyldige oppførsel rundt meg, mens jeg var i et litt nostalgisk og svakt øyeblikk, dermed har fått prosjisert lengselen etter flammen min over på seg, og nå sitter jeg for første gang i livet og er litt nysgjerrig på en jente som overhodet ikke er min type, og jeg skjønner ikke hvordan dette er mulig? Jeg har en nordnorsk eks, og denne jenta snakket også nordnorsk, så kanskje er det kombinasjonen av at hun utnytte de våte tankene viet til min gamle flamme samtidig som hun ble en slag verbal imitasjon av en annen deilig eks?

 

Er det noen sånn samlivsterapaut her eller adferdspsykolog som har noe vettugt svar, da jeg lureer på når jeg om jeg vil slutte å føle meg så "skitten" som jeg gjør akkurat nå, etterhvert? Det er akkurat som om jeg ikke er meg selv.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

welcome to the dark side ... trancendental mental voldtekt utført at dritfulle enslige hamburgerslafsende navsnyltende alenemødre ..., og nå står eller ligger Biffen for fall og overfall ..

 

karma er en fin bil

 

;)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Hvor chubby snakker vi om nå? (spørsmålet er av ren nysgjerrighet i grunn)

 

Personlig så har jeg litt tro på at du er en kroppsfiksert type. Og at driftene overstyrte den kontrollerende delen av deg. Altså den delen som er preget av guttegjengen rundt deg som hele tiden har printet inn i deg ting som "åh, småfeit, lubben.."

 

Jeg tror følelser har lite med saken å gjøre. Er det virkelig krise at du fant en chubby dame interessant?

Endret av G
Lenke til kommentar

Egentlig er du en chubby-chaser, så det er ikke noe du kan gjemme deg unna. Du må nok bare innse at du aldri vil bli fornøyd og blid hvis du ender opp med de tynne petite jentene. Gå heller for de store slik at det indre deg kan bli fornøyd.

 

Da får du jo trent litt ekstra også slik at du får litt mer å arnoldpresse, samt så kan du jo bare arnoldpresse alle kameratene dine som kommer til å se ned på deg når du nå endelig går for dine ordentlige lyster.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vedder på han løftet opp benken og arnoldpressa med pekefingerne... Dat maddafakkin tøf bastørd.

 

Slutt å være så jævlig patetisk da, herregud. Du gjentar en allerede oppbrukt kommentar for å prøve å fremstå tøff (ja, det er veldig tydelig at det er det du prøver på). Ok, så det jævla arnoldpress tullet kom opp igjen (ikke overraskende), men, vær så snill, du trenger virkelig ikke gjenta det.

 

Back on topic, kalkun, sikker på at du ikke bare er sugen på å få pels på knaggen og at standarden din derfor går litt ned? Anonym poster: 21949ad6e7bc99803462aab50ccc27e7

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trådstarter forsøker å forstå hvorfor. Hva med den generelle forklaringen om: "at mannen finner damer med former spesiellt over hoftene tiltrekkende, fordi det er et sunnhetstegn. Var det om fruktbarhet og sunne avkom eller noe i den duren? Litt nedstøvet den der.

 

Men uansett er du bygget sånn, at du tiltrekkes det. Enkelt forklart. No feelings, in the picture. At en del av dagens ungdom driver aktivt og undertrykker det, eller for å framstå som den kuleste i gjengen eller noe sånn, det hjelper lite.

 

Man forandrer ikke innstinkt over natten!

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Jeg mener å huske noen detaljer om sex og sånne nifse greier fra en populærvitenskaplig bok jeg tvang kjærringa til å høytlese for meg - og fakta var ca sånn: Det er uinteressant for mannen hvor liten eller stor kvinne egentlig er, så lenge forholdet mellom hofter/midje er på 70/40 ... Så det vil altså si at kjærringa, eller kanskje heller "elefanten min" kan være 4 meter bred over stussen, og bare 1,5 meter over midjen, og da vil jeg likevel være tvunget av min natur til å begynne å sikle ... Ganske skummelt, spør du meg

 

Vi må passe på, ellers blir vi kost i hjel av elefanter .. ;)

Lenke til kommentar

Vitenskapelige bevis sier at 80g protein daglig er nok til å bli hench as fuark også, betyr ikke at det er sant.

 

Funny story:

 

Hadde massive ølbriller en gang på byen, fant ei med hooge utrigning og greit ansikt, og fant ikke ut at hun hadde bmi på sikkert rundt 30 før kvinnebeistet lå i sengen min, ville jo ikke være en kjip luremus heller så fingret hun i 30-45sec til hun skreik som en gris før jeg snek meg inn på badet, vasket hendene og pusset tenner før jeg gikk å la meg på sofaen.

 

Jeg mener, hadde Jessica Alba anno 03' invitert meg på soverommet sitt kun for å ombestemme seg i siste liten hadde jeg sotte pris på iallefall en kjapp handjob selv, som unskyldning om ikke annet.

 

Men fy faen så jeg har blitt mobbet for det der av kompiser i etterkant. :p

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...