Kazuo Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 A very good article which takes two minutes to read. I’m sending this to persons I care about. Heart Attacks And Drinking Warm Water Not only about the warm water after your meal, but about Heart Attacks. The Chinese and Japanese drink hot tea with their meals, not cold water, maybe it is time we adopt their drinking habit while eating. For those who like to drink cold water, this article is applicable to you. It is very Harmful to have Cold Drink/Water during a meal. Because, the cold water will solidify the oily stuff that you have just consumed. It will slow down the digestion. Once this 'sludge' reacts with the acid, it will break down and be absorbed by the intestine faster than the solid food. It will line the intestine. Very soon, this will turn into fats and lead to cancer . It is best to drink hot soup or warm water after a meal. French fries and Burgers are the biggest enemy of heart health. A coke after that gives more power to this demon. Avoid them for your Heart's Health. Common Symptoms Of Heart Attack. A serious note about heart attacks - You should know that not every heart attack symptom is going to be the left arm hurting. Be aware of intense pain in the jaw line. You may never have the first chest pain during the course of a heart attack. Nausea and intense sweating are also common symptoms. 60% of people who have a heart attack while they are asleep do not wake up. Pain in the jaw can wake you from a sound sleep. Let's be careful and be aware. The more we know, the better chance we could survive. A cardiologist says if everyone who reads this message sends it to 10 people, you can be sure that we'll save at least one life. Read this & Send to a friend. It could save a life... So, please be a true friend and send this article to all your friends you care about. Hva tenker man om dette, noe i det ? Lenke til kommentar
vidor Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 I henhold til Ayurveda og TCM så stemmer mye av dette, men alt handler om balanse. Det kan jo bli ubalansert andre veien også. Densiteten til fett avhengig av temperatur er bare en av mange parametre i fordøyelsen. Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 Kalde drikker inneholder ofte sukker, og sukkeret har alle de egenskapene som beskrives. Det er ikke fettet som solidifiseres av temperaturen, det er sukkeret som utløser insulin som gjør at energi lagres som fett og er samtidig med på å drive mange av livsstilssykdommene våre, som fedme, diabetes, hjerte-karsykdommer, kreft, alzheimers og mer til. 1 Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 (endret) Faktisk... Jeg tror faktisk det mest skadelige man kan gjøre i dag når det kommer til mat må være overanalysere til de så grader. Når man diskuterer om kaldt vann eller varmt vann er mest skadelig, så tror jeg faktisk den grensen er nådd for lenge siden. Slik overanaylysering og redsel for alt du putter i deg, eller ikke putter i deg vil føre til mat-uro, med vondt i magen som resultat. Vondt i magen tyder på at noe er galt, og der her kroppen helt rett. Endret 7. juli 2013 av Andrull Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 (endret) Strengt tatt bør man ikke spise middag overhodet kun og holde seg til rå næringsrik mat. Behold det kalde vannet og dropp middagen. Endret 7. juli 2013 av BadCat Lenke til kommentar
vidor Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 (endret) Strengt tatt bør man ikke spise middag overhodet kun og holde seg til rå næringsrik mat. Behold det kalde vannet og dropp middagen. Det er tilpassningen til industrialiseringen som har gjort det vanlig å spise middag på ettermiddagen. Det ligger jo i nettopp ordene, middag og ettermiddag. Før i tiden inntok man mange steder det største måltidet rundt 12-tiden noe som harmonerer bedre med styrken til fordøyelsessystemet som forandrer seg med energflyten. Endret 7. juli 2013 av vidor Lenke til kommentar
Kazuo Skrevet 7. juli 2013 Forfatter Del Skrevet 7. juli 2013 Ser ikke et svar som debunker posten.. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 Vel, innlegget ditt inneheld ein påstand, men finnes det studiar som støttar påstanden? 3 Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 (endret) Det er tilpassningen til industrialiseringen som har gjort det vanlig å spise middag på ettermiddagen. Det ligger jo i nettopp ordene, middag og ettermiddag. Før i tiden inntok man mange steder det største måltidet rundt 12-tiden noe som harmonerer bedre med styrken til fordøyelsessystemet som forandrer seg med energflyten. Middag som i varmt måltid. Feks som når en kompis spør om dere skal ut på middag selv om det er kl 21:00. Endret 7. juli 2013 av BadCat Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 Enten man drikker kaldt eller varmt vil jo både mat og væske ganske snart holde kroppstemperatur. Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 7. juli 2013 Del Skrevet 7. juli 2013 "A cardiologist says if everyone who reads this message sends it to 10 people, you can be sure that we'll save at least one life. Read this & Send to a friend. It could save a life... So, please be a true friend and send this article to all your friends you care about." Om det stemmer eller ei vet jeg ikke, men denne linjen får meg til å se på hele posten/eposten på samme måte som disse idiotiske vandrehistorene "send denne til minst 10 personer ellers så dør du innen en uke" eller "Hvsi du sender denne til minst 10 personer vil du finne ditt livs kjærlighet.." o.s.v... 2 Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 8. juli 2013 Del Skrevet 8. juli 2013 A very good article which takes two minutes to read. I’m sending this to persons I care about. Heart Attacks And Drinking Warm Water [...] Once this 'sludge' reacts with the acid, it will break down and be absorbed by the intestine faster than the solid food. It will line the intestine. Very soon, this will turn into fats and lead to cancer . It is best to drink hot soup or warm water after a meal. Dette er berre tull: http://www.hoax-slayer.com/cold-water-cancer.html Og som det stod på ei anna side; Du skal være skeptisk til medisinske råd som du får frå nokon som blander saman begrepa hjerteinfarkt og kreft. Det speler omtrent ingen rolle om du drikker varme eller kalde drikker, kroppen vil svært raskt tilpasse temperaturen slik at det er 37 grader i magen uansett. Hadde kald drikke ført til at fettet stivner i magesekken (altså at kroppen ikkje var i stand til å tilpasse temperaturen) så ville folk død av hypotermi (nedkjøling) kvar gong dei drakk kald drikke eller et iskrem. Sjølvsagt dersom vi snakker om store mengder isbiter så kan temperaturen gå ned. Men her snakker vi om svært få grader i reduksjon, alt ved 35 graders kroppstemperatur så starter kroppen å skjelve. Dersom kroppstemperaturen går under 30 grader så er pasienten bevistlaus. Så isvatn som kjøler ned magen kan sjølvsagt være farlig, men hypoterminen tar deg lenge før du treng å bekymre deg over hjerteinfarkt/kreft. 2 Lenke til kommentar
Rosanes Skrevet 8. juli 2013 Del Skrevet 8. juli 2013 (endret) Kalde drikker inneholder ofte sukker, og sukkeret har alle de egenskapene som beskrives. Det er ikke fettet som solidifiseres av temperaturen, det er sukkeret som utløser insulin som gjør at energi lagres som fett og er samtidig med på å drive mange av livsstilssykdommene våre, som fedme, diabetes, hjerte-karsykdommer, kreft, alzheimers og mer til. Men så er det jo sånn at kalde drikker ofte IKKE inneholder sukker Endret 8. juli 2013 av Rosanes Lenke til kommentar
Kazuo Skrevet 8. juli 2013 Forfatter Del Skrevet 8. juli 2013 Dette er berre tull: http://www.hoax-slay...ter-cancer.html Og som det stod på ei anna side; Du skal være skeptisk til medisinske råd som du får frå nokon som blander saman begrepa hjerteinfarkt og kreft. Det speler omtrent ingen rolle om du drikker varme eller kalde drikker, kroppen vil svært raskt tilpasse temperaturen slik at det er 37 grader i magen uansett. Hadde kald drikke ført til at fettet stivner i magesekken (altså at kroppen ikkje var i stand til å tilpasse temperaturen) så ville folk død av hypotermi (nedkjøling) kvar gong dei drakk kald drikke eller et iskrem. Sjølvsagt dersom vi snakker om store mengder isbiter så kan temperaturen gå ned. Men her snakker vi om svært få grader i reduksjon, alt ved 35 graders kroppstemperatur så starter kroppen å skjelve. Dersom kroppstemperaturen går under 30 grader så er pasienten bevistlaus. Så isvatn som kjøler ned magen kan sjølvsagt være farlig, men hypoterminen tar deg lenge før du treng å bekymre deg over hjerteinfarkt/kreft. Ok, takker Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 8. juli 2013 Del Skrevet 8. juli 2013 Det som er lurt med å drikke varmt, er at det er mer leskende. Selv om den umiddelbare følelsen ikke tyder på det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå