Gå til innhold

Drikke kaldt til mat, farlig ?


Anbefalte innlegg

A very good article which takes two minutes to read. I’m sending this to persons I care about.

 

Heart Attacks And Drinking Warm Water

 

 

Not only about the warm water after your meal, but about Heart Attacks. The Chinese and Japanese drink hot tea with their meals, not cold water, maybe it is time we adopt their drinking habit while eating.

 

For those who like to drink cold water, this article is applicable to you. It is very Harmful to have Cold Drink/Water during a meal. Because, the cold water will solidify the oily stuff that you have just consumed. It will slow down the digestion. Once this 'sludge' reacts with the acid, it will break down and be absorbed by the intestine faster than the solid food. It will line the intestine. Very soon, this will turn into fats and lead to cancer . It is best to drink hot soup or warm water after a meal.

 

French fries and Burgers are the biggest enemy of heart health. A coke after that gives more power to this demon. Avoid them for your Heart's Health.

 

Common Symptoms Of Heart Attack.

A serious note about heart attacks - You should know that not every heart attack symptom is going to be the left arm hurting. Be aware of intense pain in the jaw line.

 

You may never have the first chest pain during the course of a heart attack. Nausea and intense sweating are also common symptoms. 60% of people who have a heart attack while they are asleep do not wake up. Pain in the jaw can wake you from a sound sleep. Let's be careful and be aware. The more we know, the better chance we could survive.

 

A cardiologist says if everyone who reads this message sends it to 10 people, you can be sure that we'll save at least one life. Read this & Send to a friend. It could save a life... So, please be a true friend and send this article to all your friends you care about.

 

 

Hva tenker man om dette, noe i det ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kalde drikker inneholder ofte sukker, og sukkeret har alle de egenskapene som beskrives. Det er ikke fettet som solidifiseres av temperaturen, det er sukkeret som utløser insulin som gjør at energi lagres som fett og er samtidig med på å drive mange av livsstilssykdommene våre, som fedme, diabetes, hjerte-karsykdommer, kreft, alzheimers og mer til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Faktisk...

Jeg tror faktisk det mest skadelige man kan gjøre i dag når det kommer til mat må være overanalysere til de så grader. Når man diskuterer om kaldt vann eller varmt vann er mest skadelig, så tror jeg faktisk den grensen er nådd for lenge siden.

 

Slik overanaylysering og redsel for alt du putter i deg, eller ikke putter i deg vil føre til mat-uro, med vondt i magen som resultat. Vondt i magen tyder på at noe er galt, og der her kroppen helt rett.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Strengt tatt bør man ikke spise middag overhodet kun og holde seg til rå næringsrik mat. Behold det kalde vannet og dropp middagen.

 

Det er tilpassningen til industrialiseringen som har gjort det vanlig å spise middag på ettermiddagen. Det ligger jo i nettopp ordene, middag og ettermiddag. Før i tiden inntok man mange steder det største måltidet rundt 12-tiden noe som harmonerer bedre med styrken til fordøyelsessystemet som forandrer seg med energflyten.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Det er tilpassningen til industrialiseringen som har gjort det vanlig å spise middag på ettermiddagen. Det ligger jo i nettopp ordene, middag og ettermiddag. Før i tiden inntok man mange steder det største måltidet rundt 12-tiden noe som harmonerer bedre med styrken til fordøyelsessystemet som forandrer seg med energflyten.

 

Middag som i varmt måltid. Feks som når en kompis spør om dere skal ut på middag selv om det er kl 21:00.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

"A cardiologist says if everyone who reads this message sends it to 10 people, you can be sure that we'll save at least one life. Read this & Send to a friend. It could save a life... So, please be a true friend and send this article to all your friends you care about."

 

Om det stemmer eller ei vet jeg ikke, men denne linjen får meg til å se på hele posten/eposten på samme måte som disse idiotiske vandrehistorene "send denne til minst 10 personer ellers så dør du innen en uke" eller "Hvsi du sender denne til minst 10 personer vil du finne ditt livs kjærlighet.." o.s.v...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

A very good article which takes two minutes to read. I’m sending this to persons I care about.

 

Heart Attacks And Drinking Warm Water

 

 

[...]

Once this 'sludge' reacts with the acid, it will break down and be absorbed by the intestine faster than the solid food. It will line the intestine. Very soon, this will turn into fats and lead to cancer . It is best to drink hot soup or warm water after a meal.

 

Dette er berre tull: http://www.hoax-slayer.com/cold-water-cancer.html

 

Og som det stod på ei anna side; Du skal være skeptisk til medisinske råd som du får frå nokon som blander saman begrepa hjerteinfarkt og kreft.

 

 

Det speler omtrent ingen rolle om du drikker varme eller kalde drikker, kroppen vil svært raskt tilpasse temperaturen slik at det er 37 grader i magen uansett.

Hadde kald drikke ført til at fettet stivner i magesekken (altså at kroppen ikkje var i stand til å tilpasse temperaturen) så ville folk død av hypotermi (nedkjøling) kvar gong dei drakk kald drikke eller et iskrem.

 

Sjølvsagt dersom vi snakker om store mengder isbiter så kan temperaturen gå ned. Men her snakker vi om svært få grader i reduksjon, alt ved 35 graders kroppstemperatur så starter kroppen å skjelve. Dersom kroppstemperaturen går under 30 grader så er pasienten bevistlaus.

 

Så isvatn som kjøler ned magen kan sjølvsagt være farlig, men hypoterminen tar deg lenge før du treng å bekymre deg over hjerteinfarkt/kreft.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kalde drikker inneholder ofte sukker, og sukkeret har alle de egenskapene som beskrives. Det er ikke fettet som solidifiseres av temperaturen, det er sukkeret som utløser insulin som gjør at energi lagres som fett og er samtidig med på å drive mange av livsstilssykdommene våre, som fedme, diabetes, hjerte-karsykdommer, kreft, alzheimers og mer til.

Men så er det jo sånn at kalde drikker ofte IKKE inneholder sukker ;) Endret av Rosanes
Lenke til kommentar

Dette er berre tull: http://www.hoax-slay...ter-cancer.html

 

Og som det stod på ei anna side; Du skal være skeptisk til medisinske råd som du får frå nokon som blander saman begrepa hjerteinfarkt og kreft.

 

 

Det speler omtrent ingen rolle om du drikker varme eller kalde drikker, kroppen vil svært raskt tilpasse temperaturen slik at det er 37 grader i magen uansett.

Hadde kald drikke ført til at fettet stivner i magesekken (altså at kroppen ikkje var i stand til å tilpasse temperaturen) så ville folk død av hypotermi (nedkjøling) kvar gong dei drakk kald drikke eller et iskrem.

 

Sjølvsagt dersom vi snakker om store mengder isbiter så kan temperaturen gå ned. Men her snakker vi om svært få grader i reduksjon, alt ved 35 graders kroppstemperatur så starter kroppen å skjelve. Dersom kroppstemperaturen går under 30 grader så er pasienten bevistlaus.

 

Så isvatn som kjøler ned magen kan sjølvsagt være farlig, men hypoterminen tar deg lenge før du treng å bekymre deg over hjerteinfarkt/kreft.

Ok, takker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...