Morgens Skrevet 6. juli 2013 Del Skrevet 6. juli 2013 Pakket hos bonden i Rogaland 23. juni. Ligget i kjøleskapet her siden jeg tok den i butikken. www sier lite, noen som vet hva som gjelder? Takk. Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 6. juli 2013 Del Skrevet 6. juli 2013 Ser den frisk ut er den frisk. Ser den slapp/vissen ut, kan den fremdeles spises, men er så klart ikke like god som frisk vårløk. Har den begynt å mygle/råtne burde du styre unna. Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 6. juli 2013 Forfatter Del Skrevet 6. juli 2013 Takk, den ser pen ut. Men Kiwi har åpent i morgen... Vil ikke ødelegge måltiden med tam løk. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 6. juli 2013 Del Skrevet 6. juli 2013 Lukter den frisk, rå løk og er grønn (kan hende du må dra av et par halvbrune ytterlag) er det bare å bruke. Det er bare om de blir gule og lukter bittelitt søtt at du må kaste. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå