Gå til innhold

Hard Rock/Metal-band søker vokalist, Trondheim


mkberg

Anbefalte innlegg

Hei. Vi er et hard rock/metal-band lokalisert i Trondheim som ønsker vokalist til bandet vårt. Vi er 16 år gamle har holdt på sammen som gruppe i ca. ett år med øving, men vi har spilt lengre for oss selv. Vi har opptrådt med instrumentale innslag, og på UKM med gjestevokalist, og har komponert 4-5 sanger ferdig som er fullført instrumentalt. Men nå begynner vi å gå lei av å ikke kunne "sette ord" på låtene våre.

 

Vokalisten vi søker er en som kan skrive forholdsvis gode engelske sangtekster (vi skriver også selv), og som kan strekke stemmen fra rolige ballader til metal. Vi er ikke et scream band, men ser helst for oss noe lik vokalkraft slik som Bruce Dickinson, Ronnie James Dio, Matthew Bellamy osv (vet det er høyt nivå). Ønsker også at vokalisten har kvaliteter som frontfigur og kan underholde publikum ved å inkludere de.

 

Vi har trolig om noen måneder tildelt øvingslokale, og ser helst da at vi har en vokalist klar. Når det kommer til spillejobber vet vi at vi skal spille på Trondheim Metal Fest 2014 og UKM 2014, men vil fremføre så mye som mulig.

 

I bandet er det

Leadgitarist, spilt i 4 år

Bassist, spilt i 4 år

Trommis, spilt i 2 år

Rytmegitarist, spilt i 3 år

 

Ta kontakt på [email protected]!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...