Domino Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Gidder du scanne og maile meg på [email protected], så skal jeg legge på web Lenke til kommentar
EskimoBob Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Vanlig størrelse er vel porsjonstørrelse for enkelte. Jeg blir nå drittlei smaken etter et par stykker. Hva er trikset deres for å gidde å "trykke ned" en hel pizza? Har prøvd med ekstra ost, piffi, oregano etc, men smaken er og blir "kjedelig". Lenke til kommentar
cremaster Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Min Grandis oppskrift: Ta av all paprikaen, fryst paprika smaker æsj! Legg på ekstra Jarlsberg ost, ca.100g Legg på din favoritt peperoni. Krydre med oregano. Stekes til den er sprø som knekkebrød. Lenke til kommentar
Domino Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Vanlig størrelse er vel porsjonstørrelse for enkelte. Jeg blir nå drittlei smaken etter et par stykker. Hva er trikset deres for å gidde å "trykke ned" en hel pizza? Har prøvd med ekstra ost, piffi, oregano etc, men smaken er og blir "kjedelig". Trikset ligger i å steke den til den er svart-brent helt gjennom, og så skraper du vekk det svidde med en kniv. Lenke til kommentar
Domino Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Min Grandis oppskrift: Ta av all paprikaen, fryst paprika smaker æsj! Legg på ekstra Jarlsberg ost, ca.100g Legg på din favoritt peperoni. Krydre med oregano. Stekes til den er sprø som knekkebrød. Jeg får meg ikke til å forstå hvorfor folk kjøper billig-pizza bare for å lesse på med dyr ost/pølse så den i praksis blir dyrere enn "skikkelige" rema-pizzaer Lenke til kommentar
cremaster Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Fordi "skikkelige" pizzaer har dårlig pepperoni, og Grandisen har veldig god saus. Men men smaken er som... Lenke til kommentar
enden Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! Lenke til kommentar
superdigg Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! Amen! superdigg=hobby pizzakokk Ventspils-RBK + hjemmelaget pizza i går; meeeget bra!!! Edit: Dette var så offtopic at jeg fikk dårlig samvittighet Synes forresten Datakjeden burde selge CPU-stekte grandis-slicer når de først var i gang. Hadde vært noe - selv om grændis smaker dynge. Lenke til kommentar
OgnOmm Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! JAGGU! Ingen kan måle seg med pizzaen til mutternfattern! (Eneste som kan måle seg er "Heavy Heaven" fra Peppes) Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no??? Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no??? Nei, Grandisen leveres med en AMD xp2400+ uten vifte, slik at du kan steke den selv! Lenke til kommentar
unwill Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Men seriøst, selger Datakjeden i Trondheim (Fjordgata) grandis til 10 kr? Hvis ja, så tar jeg en tur dit nå! Noen som kan bekrefte det? Lenke til kommentar
OgnOmm Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no??? Nei, Grandisen leveres med en AMD xp2400+ uten vifte, slik at du kan steke den selv! HAHA.. Du kan også få den stekt med gamlemåten omtrent som steinovn på en gloheit duron... Lenke til kommentar
Aslevik Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 jeg kan bekrefte Lenke til kommentar
Flex Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 25. september 2003 Forfatter Del Skrevet 25. september 2003 Gidder du scanne og maile meg på [email protected], så skal jeg legge på web Jepp, kjempegreier! Skal scanne så snart jeg kommer hjem (er på kontoret nå) Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! Yess! Totalt 100% enig. Grandis smaker våt papp med utvannet ketchup på. (No offence dere grandis-fans, smak og behag.) Lenke til kommentar
Domino Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi.. Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi.. Men du må for all del huske å spise halve pizzaen først... ellers er det jo ikke vits i... Lenke til kommentar
jokki Skrevet 25. september 2003 Del Skrevet 25. september 2003 lurer på hva det neste blir? Brukte bleier til salgs på sykehjem? Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 25. september 2003 Forfatter Del Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi.. Men du må for all del huske å spise halve pizzaen først... ellers er det jo ikke vits i... Grandiser er jo heller ikke noe som blir lansert i stadige bedre modeller, så ikke regn med å få til bake en litt bedre utgave enn den du kjøpte. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg