Green_Monster Skrevet 30. juli 2013 Del Skrevet 30. juli 2013 Har lyst å prøve pulled pork. Det er vissnok ikke vanskelig heller, kanskje det kan være et forslag. Den vanskligste biten er vist selve krydderblandingen eller rubbing, det kan også brukes feks grillsaus. I det heletatt ligner det på engelsk sunday roast, der man lar kjøttet (svinekjøtt aka pulled pork) ligger i ovnen på svak varme nesten hele dagen. Resultatet er supermørt kjøtt som nærmest kan drars fra hverandre og lager strimler av kjøtt Så... 15 min å kryddre retten, 6-7 timer i ovnen.. voila. 1 Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. juli 2013 Del Skrevet 30. juli 2013 (endret) Har lyst å prøve pulled pork. Det er vissnok ikke vanskelig heller, kanskje det kan være et forslag. Den vanskligste biten er vist selve krydderblandingen eller rubbing, det kan også brukes feks grillsaus. I det heletatt ligner det på engelsk sunday roast, der man lar kjøttet (svinekjøtt aka pulled pork) ligger i ovnen på svak varme nesten hele dagen. Resultatet er supermørt kjøtt som nærmest kan drars fra hverandre og lager strimler av kjøtt Så... 15 min å kryddre retten, 6-7 timer i ovnen.. voila. Kan gjøre seg å brine kjøttet over natta også, for å minimere væsketapet når det stekes. Endret 30. juli 2013 av ahpadt Lenke til kommentar
akf76 Skrevet 29. november 2020 Del Skrevet 29. november 2020 guanciale er kjempe godt og smaker helt annerledes en bacon, du finner den her for kr 229 : https://www.fellonispekehus.no/new-page lykke til /A Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå