Jockstrap Skrevet 16. juni 2013 Del Skrevet 16. juni 2013 Hei folkens. Er et noen som har peiling matvarer som kan inneholde spor av gluten? Tenker da på matvarer hvor det ikke står i innholdsfortegnelse at det inneholder hvetemel. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Det skal stå på pakken. Alt som er 'blandet for'' som f.eks pølser, kjøttdeig og lignende burde du sjekke, også alt av pulversaus, supper, osv. Det eneste som virkelig er trygt er rene matvarer som f.eks biff, kyllingfilet/bryst/ben, fisk, grønnsaker, poteter, salat, sånne ting. Lenke til kommentar
Jockstrap Skrevet 19. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 19. juni 2013 Takk, det hjalp mye. Lenke til kommentar
Snylter Skrevet 20. juni 2013 Del Skrevet 20. juni 2013 Ethvert produkt med marinade må du også sjekke, altså også om det er biff, fileter osv.. Det er også en del produkter der det ikke er oppgitt der min venninne med cøliaki hardnakket påstår at det er gluten.. (Hun er ekstremt sensitiv) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå