Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er dette et dumt trekk?


Anbefalte innlegg

Kort fortalt: Går Vg1 og har i det siste snakket litt med en tilsynelatende veldig trivelig jente i paralell klassen. Ettersom de korte samtalene vi har hatt i gangene har vært i en morsom tone, har jeg desverre ikke finnet ut så mye mer om hun. I tillegg er det ikke skole før neste torsdag, som er siste dag.

Hvis jeg ikke gjør noe veldig snart, blir det nok ved tanken frem til skolestart i august.

 

Jeg tenkte på å spørre om nummeret og kanskje refere litt luftig til noe av det vi har "snakket" om(dvs. en middag, rett og slett). Problemet er at jeg ikke kjenner henne og har ikke peiling på om hun har denne "tonen" til alle hun snakker med. Uansett, målet er i første omgang å bli bedre kjent med henne.

 

Så ja, ville det vært en smart trekk å be om nummeret for å så be hu ut rett før sommerferien? (sommerflørt, hallo...) Anonym poster: b6a530f57a25be0505ec3b0e016b8a11

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Verdien endrer seg ikke ved at han antar noe om den. Det fører bare til at han eventuelt kvier seg for å spørre. Og det blir han ikke klokere av, men det kan selvsagt brukes til å forsvare sin egen passivitet.

 

Spør han derimot om en "date", så får han en klar indikasjon på hvor landet ligger. Det kan blir et rungende nei, men i så fall er han jo ikke noe verre stilt enn om han aldri spurte.

 

Nen vil selvsagt hevde at det er bedre å late som man ønsker å være singel enn å få nei. (Noen vil hevde at det er bedre å være singel, men det blir en annen debatt...)

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Kan komme med en positiv oppdatering: vi var ute og grilla med noen felles venner. Det var jo koselig, noe hun uttrykte på melding senere på kveldinga :D Drar på ferie om noen dager, så tenkte å vente med å spørre henne ut til begge er hjemme. Sett et forhåpentligvis ja: hadde teknisk museum vært en greie på en regnfull dag?

Endret av random_sauce
Lenke til kommentar

Jepp, perfekt for en kar som sikter seg inn på "vennesonen"!

 

Ser så klart hvorfor, men det gir ihvertfall rom for lek. På en annen side er det nok ikke det kortet jeg burde begynne med. Noen mer originale forslag enn kino og middag? Eller funker det rett og slett, for isåfall vet jeg om en film hun er lysten på å se Anonym poster: b6a530f57a25be0505ec3b0e016b8a11

Lenke til kommentar

Ser så klart hvorfor, men det gir ihvertfall rom for lek. På en annen side er det nok ikke det kortet jeg burde begynne med. Noen mer originale forslag enn kino og middag? Eller funker det rett og slett, for isåfall vet jeg om en film hun er lysten på å se Anonym poster: b6a530f57a25be0505ec3b0e016b8a11

 

Helt ærlig; det finnes sikkert noe mer originalt enn både middag og kino, men er det en god ide å spille på noe risky, når du ikke vet ordentlig hvor hun står?

 

Hun har jo allerede antydet til en felles middag: BAM, strike one. Hun er allerede på tanken, og du slipper å måtte overtale henne til noe annet. I tillegg er en hyggelig hjemmelaget (OBS OBS, send meg en pm hvis du trenger tips på noen enkle men bra retter å servere) middag et sted hvor dere kan observere hverandre og faktisk finne ut om det finnes en gnist. I tillegg sier du jo at du har et clue om en film hun kan like; BAM, strike two!

 

Du er allerede inne på det mann, ikke vik fra en fungerende linje!

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Hvorfor ikke forsøke å ikke legge planer i det hele tatt - du har fått aksept for middag, og det er vel bra nok. Så ta nå heller å test hvor god du er på å være spontan og ekte, ved at du gjør det du føler er riktig i nuet. Og det er vel ikke fariig å også si til kvinnen at sånn er det bare ... kanskje hun viser sin spontanitet også, og før du vet ordet av det har det skjedd noe virkelig uventet og gledelig.

 

intet slår kraften av et helt åpent hjerte, og intet er vel mer skremmende heller ...

 

live on the wild side ;)

Lenke til kommentar

For meg så skal en date være spontan, noe du finner på der og da, ikke noe du planlegger.

 

I tillegg så er definisjonen på ''Date''; ''Et vennskapelig eller romantisk møte mellom to parter''.

 

Ergo; Du kan dra på et hvilket som helst museum, og gjøre venneting ut av det, det vil si ikke bygge noen spenning mellom dere, ikke flørte, ikke ''Date'' i den forstand du ser på definisjonen av ordet. ELLER du kan prøve å skape en flørtende tone mellom dere, prøve å få fram seksuell eller romantisk spenning (alt etter hvor du selv vil med daten (er du på jakt etter kjæreste? Åpent forhold), osv.).

 

Som sagt, en ''Date'' er ENTEN vennskapelig, ELLER romantisk. Situasjonen er hva du gjør den til.

 

Rent primært så spør jeg aldri jenter om de vil være med på den klassiske, ''Daten'', det setter en feil ramme rundt situasjonen. Jeg spør dem om de vil være med å ta en kaffe/is/biljard, en dag.

Endret av Den utvalgte
Lenke til kommentar

Det er visst litt snakk om definisjonen på date og spontanitet osv. Nå kommerjeg naturligvis ikke til å spørre "vil du være med på date?",men mer noe i den dur "hei, tenkte jeg skulle se den filmen du snakket om, lyst til å være med?"

 

Altså, begge er i såfall bevisst (om hun blir med) på man driver med, uten at man trenger å si det direkte.

 

Det med spontanitet: eneste jeg planlegger er kinobilletter (fordi det er jææævlig kjipt å stå der med skjegget i postkassa hvis det er utsolgt og det bare går "gråtass og venner" som alternativ...). Som dere sikkert skjønner har jeg litt for god tid på å gjøre noe siden jeg for øyeblikket sitter noen tusen km unna :p takk for svar og tips fra de som gadd :)Anonym poster: b6a530f57a25be0505ec3b0e016b8a11

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...