Cooky Skrevet 11. juni 2013 Del Skrevet 11. juni 2013 (endret) Jeg har idag kjøpt inn 3l med Rødvin, og drukket en del av det for en times tid siden omtrent på styrten, noe som gjorde meg ekstremt kvalm, og på kanten til å kaste opp. Vanligvis kan jeg drikke flere liter med cider (4.5%), og allikevel ikke føle meg kvalm i det hele tatt (bare en følelse av at magen vil sprekke). Hvorfor blir jeg mer kvalm av Rødvin enn andre alkohol drikker som f.eks Martini (som også er en form for vin)? Er det enklere å bli fyllesyk av Rødvin enn av andre vintyper/alkohol drikker? Endret 11. juni 2013 av Cooky Lenke til kommentar
ostenxx Skrevet 11. juni 2013 Del Skrevet 11. juni 2013 Jeg har idag kjøpt inn 3l med Rødvin, og drukket en del av det for en times tid siden omtrent på styrten, noe som gjorde meg ekstremt kvalm, og på kanten til å kaste opp. Vanligvis kan jeg drikke flere liter med cider (4.5%), og allikevel ikke føle meg kvalm i det hele tatt (bare en følelse av at magen vil sprekke). Hvorfor blir jeg mer kvalm av Rødvin enn andre alkohol drikker som f.eks Martini (som også er en form for vin)? Er det enklere å bli fyllesyk av Rødvin enn av andre vintyper/alkohol drikker? Det er vel alle garvesyrene i rødvin som føkker til magen. Rødvinsfylla er ikke å foretrekke. Dagen derpå med ekstrem mageknip er like kjedelig som kvalmen. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå