Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Bra VNP tjeneste?


Anbefalte innlegg

...

Takk for klart utfyllende svar der thomit. Visste ike at the var en feil med windows i forbindelse med openVPN. Overrasket at ikke Ipredator visste det heller nar jeg snakket med dem. Men med tanke pa deres standheftighet med tanke pa TPB sa tenker jeg kanskje de har det der ekstra som andre VPN tilbydere ikke har. Om de sa skulle vare mindre profesjonelle pa andre omrader.

 

Anyways for og utdype litt selv om min samtale med 'Private Internet Access' sa holder visstnok ikke de noen logger heller. Men jeg gravde sa mye jeg kunne om de bare ville legge seg flate for big brother visst de kom med en rettsorde, om ikke de har logger og utlevere, sa kan de jo godt under ordre begynne og logge og overvake fra det tidspunktet da om de skulle be befalt det. Og sa ogsa bli gitt en 'gag order' slik at de ikke for lov til og notifisere kunden.

 

Husker jeg leste nylig om en sak i storbritania hvor en person fikk slik en gag order, og dermed kunne ikke en gang utfordre saken/bestemmelsen i retten en gang, det gjorde hun uansett og ble satt i fengsel...en hel spro historie om hennes eldre fars plassering ! Sa det endte med at han dode alene pa ett slags hjem mens hun var last i fengsel....

Endret av FullSpectrum
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Kom nå hjem fra ferie og så at det har kommet noen spennende filmer jeg kunne tenke meg å laste ned(helt ulovlig selvsagt!).. har jo fått noia av de nye reglene så lurte på om det er slik at astrill som det er mye snakk om her fikser den biffen?

 

eventuelt forslag til noe som gjør at jeg trygt kan laste ned noen filmer uten å være redd for dissa gærningene.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Valgte astrill, men får ikke satt noen port utenom 51597 som jeg vil tro er delt med en masse personer.

Ergo er en ikke connectable selv om en har stealthvpn.router eller nat og private IP.

 

Portene er satt hos astrill, men det vil liksom ikke fungere.

Første gangen jeg prøver vpn og står liksom heller ikke hvilke porter som må åpnes samt att de har heller ikke noe enkelt oppsett for andre routere enn dd-wrt og tomato baserte.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Valgte astrill, men får ikke satt noen port utenom 51597 som jeg vil tro er delt med en masse personer.

Tenker du på inngående-port (forwarding) ?

 

I så tilfelle er det en port på Astrill's server du har helt for deg selv. Alt som kommer inn på den videresendes til din router så du må selv sette det opp derfra (NAT) og til maskinen du bruker. Blir ikke porten brukt i en viss tid (3 uker?) mister du den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...