Gå til innhold

Hva syns du om iOS 7?


Anbefalte innlegg

Kan knapt beskrive hvor mye jeg savner ios pre-7.0... trodde vel jeg skulle bli vant til det etterhvert, men det ser fremdeles like ille ut.

 

Hvor lenge til denne 'alt-skal-se-så-barnslig-og-flatt-som-mulig-ut'-trenden er over..?

 

 

Er nok ganske mange år før flatere og renere UX-design går av mote. Dette er jo ikke en trend som er eksklusivt for teknologi og UX men noe vi ser i hele markedet / samfunnet hvor ting går mot et mer rent, minimalistisk og flatere tema jevnt over. Det er generelt langt mer ryddig og oversiktlig å forholde seg til, enklere å programmere / produsere, mer kostnadseffektivt, krever mindre systemressurser osv sammenlignet med mer komplekse, avanserte og mer "eye catching", "bling, bling" løsninger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vendt meg til det aller meste i iOS7, spesielt etter å ha "oppgradert" til en iPad Air. Animasjonene er også jevnere, har ikke skrudd dem av slik jeg gjorde på iPad 2.

 

Men det er én meny som jeg fortsatt grøsser av: Når jeg trykker og holder på en lenke i nettleseren for å åpne i ny fane. Den ser uferdig ut. Kan legge ut skjermbilde i kveld (når jeg har kommet hjem).

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Oppdaterte til IOS 7.1 Beta 3 i går. Ikke akkurat noen store endringer. Det er vel for det aller meste av kosmetisk art. Synes batteritiden er blitt noe dårligere. Får se hva de finner på til neste betaversjon...

 

Nyhetsartikler om oppdateringen konsenterer seg i stor grad om det kosmetiske, og lite om feilrettinger etc. som er gjort. Men fant en artikkel her:
http://fairerplatform.com/2014/01/whats-new-ios-7-1-beta-3/

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Ja, jeg som alle andre kjenner sikkert til IOS 7 ja. I phone eller apple sitt nye operativ system til mobil, og jeg må ai et IOS 7 er noe dritt. Det er kopi fra andre telefoner delux og designet på det hele er stygt som bare det slik som det alltid har vært. Nei, jeg holder meg til android må jeg si :p

 

iOS 6 hadde betre design enn det nokon Android-versjon nokon gong har hatt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tok litt tid å venne seg til det flate designet, nå syns jeg iOS7 er "helt greit". På min gamle iPad 2 skrudde jeg av "zoominga" som skjer når du starter apper. Min nye iPad Air er mye raskere og håndterer derfor dette mye bedre, så har ikke skrudd av animasjonene.

 

Har som mange andre fortsatt apper som krasjer til hjemskjermen. I noen tilfeller får jeg også "springboarding", dvs. at jeg får svart skjerm med Apple-logoen mens den den laster inn hjemskjermen på nytt. Satser på at versjon 7.1 retter opp dette samt småfikser her og der som de ikke rakk...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Jeg synes kalender appen har blitt mye dårligere. Før var det mye enklere å se hva jeg skulle gjøre den dagen, men nå må jeg trykke på dagen og så komme til en annen side for så å måtte trykke tilbake. Et par klikk for mye i mine øyne.

 

Savner faktisk kalender appen til Samsung på Galaxy S4. Den var veldig bra. Dessverre var telefonen i seg selv en stor skuffelse.

 

Og det at man ikke kan slå av 3G i iOS7 er for meg en kjempe-nedtur. Har faktisk gitt opp iPhone og sliter med å finne en androidtelefon jeg er fornøyd med. Håper at når Xperia z1 Compact kommer, så er den nok til å gjøre meg fornøyd. Vi får se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...