Gå til innhold

Ti4400 fra Gainward


RPA

Anbefalte innlegg

Gainward GF4 Ti4400 128MB DDR- "Ultra 700XP Golden Sample", Retail.

 

Hvordan kan det ha seg at dette kortet koster 3095kr på amraam.no mens det koster 3975kr på komplett.no ??

Det står på gainward.com at kortene leveres med kontakt for 3dbriller og at man kan kjøpe det som tilleggsutstyr. Blir 3dbriller i det hele tatt å få kjøpt i Norge da ?

 

Noen som vet når det kommer til Norge ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ser at amraam også har skrudd opp prisen på dette kortet nå til 3749,-. Jeg bestilte ett fra dem den 7/2 til 3055,-. Har forsøkt å maile dem om når jeg kan få kortet, men har ikke motatt noe svar !?. Skal bli spennende å se om jeg får noe kort til den prisen det var når jeg bestillte ? (jeg har jo motatt ordrebekreftelse, men er usikker på hvor gyldig den er ??) Trodde at TI 4400 og TI 4600 skulle komme fort i hyllene, men det drøyer tydeligvis. Alle webshopper skal vel forsøke å selge ut alle GF3 kort først :smile:

Lenke til kommentar

Hei

Jeg gjorde det samme som deg...bestilte kortet for litt over ei uke sia til litt over 3000 kr. Har sendt mail til dem angående levering av kortet men har ennå ikke fått noe svar. Synes det er for dårlig. I mine øyne så er det ganske så forpliktende at de selger kortet til den annoserte prisen....hvis ikke blir det en sak jeg gir videre til forbrukerombudet...og det er amramm eller andre bedrifter slett ikke tjent med. Har også prøvd å nå dem over telefon uten å lykkes.... Virker litt shaby..

 

Lightning

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...