Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ny hovedenhet for avspilling via Bluetooth. Opel Vectra C


Anbefalte innlegg

Skal bytte ut den originale avspilleren i en Opel Vectra C 2003 mod, og er ute etter en avspiller som kan spille av fra mobilen (Spotify) via Bluetooth. men også via USB og AUX

 

Har noen her anbefalinger å komme med?

Er til single slot og org. høyttalere i bilen. Ser for meg budsjett på maks 1200kr. Med mindre jeg får mye mer for pengene ved å gå opp noen hundrelapper da..

 

Helst med rød eller gult lys i spilleren for å matche fargen i bilen.

Trengs det noen kabeladaptere?

 

Takk på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vedr. DEH-X8500DAB. Jeg har X6500DAB i min bil. (X6500 mangler bluetooth.) Den medfølgende DAB antennen er bare jalla. DAB signal detter ut hele tiden. Man må være ingeniør for å installere antennen (jeg er ingeniør). -Vi har Sony DAB bilstereo i S-Max. Her detter ikke DAB signal ut.

 

Har googlet og det er ingen vei utenom antenne på taket.

 

Antenne på taket koster 1590. (Kabler kommer i tillegg.)

 

Evt denne på ebay til 25 pund. Med litt leting på ebay kan du finne en under 200 kr grensen.

9

DAB + FMA antenne med kabler ebay. (Sender ikke til Norge) 60 pund (ca 900 kr hjem til deg)

 

 

Dette vurderer jeg å bestille:

 

DAB + FM antenne (Samme som BS sin) + DAB antennekabel + FM antennekabel £19.95 + £14.95 + £39.95 = £75 = 843 kr med moms

 

porto £6 = 53 kr

 

Forenklet fortolling posten = 129 kr

 

SuM = 1029 kr

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk for svarene.

 

Sjekket ut linkene og lest mer om DAB enhet i bil.

 

Enhetene ser bra ut men ettermontert DAB finner jeg ikke mange gode ord om, dyrt, ustabilt og mye klunder.

FM båndet stenger jo ikke før 2017 eventuelt om det blir utsatt til 2019. Ergo 4 år på meg. På den tid må jo DAB bli betydelig bedre, og enhetene mye billigere. Finner mange bra enheter med USB/AUX og Bluetooth til under 1000kr. Så tror jeg heller hopper tilbake til de grader og dropper hele DABen. Kjøper heller bra enhet for 1000kr nå og så oppgraderer om 3-4 år en å punge ut dyrt for noe som sliter med barnesykdommer.

 

Så kom gjerne med andre forslag :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Usikker på hvor nyttig det er med DAB (til tross for at jeg har det selv): Jeg tenker at når FM "slukkes", er streaming over 3G/4G via mobile enheter et bedre alternativ enn DAB. Dersom jeg skal bytte ut min head unit, ville jeg valgt en modell som kunne integreres med mobilen, slik at ikke bare lyd, men også apper fra mobilen kunne kjøres fra og vises på skjermen i bilen. Kanskje noe slikt: http://www.pioneer.eu/no/products/25/299/35829/overview.html . Det kommer sikkert mye spennende i tiden fremover, for de som har iPhone/iOS-enheter: se http://www.apple.com/ios/ios7/features/ nederst, om iOS in the car.

Lenke til kommentar

Mye av det samme jeg tenkte. Men der igjen ender man med enheter som koster 2500kr++ og som er vanskelig å skjule. Dette skal tross alt i en litt eldre bil som itillegg kommer fort til å stå gateparkert når jeg flytter til høsten.

 

Hvor jeg nå bor er FM helt klart på de kanalene jeg hører på, og skal flytte mer sentralt til høsten hvor enda flere kanaler er klare.

Får snart jobbmobil med ubegrenset bruk kan jeg jo streame fra radioapper og da forsvant poenget med DAB uansett.

Lenke til kommentar

Pioneer har shitty utdatert software. Jeg kjøpte en DEH-X8500DAB til en av bilene og ble ikke særlig imponert. Støtter f.eks ikke Android-versjoner nyere enn 2.3, noe som utelukker de aller fleste brukbare mobiltelefoner. Er også skuffet over betjeningsmulighetene/brukervennligheten.

 

Vil anbefale deg å ta med 2013-modellene til Kenwood i betraktningen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tatt ut enheten i Vectraen i dag, og ramme kom fra England. Mangler nå bare spilleren og overgangskablene.

 

Blir mer og mer skeptisk til Pioneer. Var på Torshov og testa litt hands on, og ble ikke imponert over Piooner. Fikk raskt lyd fra Galaxy S1 med Android 2.3, men da S4 med Android 4.2 kom ble det et helvete å koble opp. Klarte tilslutt å få den stabil med en 8500BT. Dessverre hadde de bare Pioneer på showroom så fikk ikke testa andre. Tenkte å ta en tur innom Strømmen bilradio til uka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...