Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Vond kjeve..


marenxd94

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har slitt de siste dagene med visdomstennene. Er 18 år og de kommer for fullt. Jeg har hatt noen perioder der jeg er veldig hoven der de skal komme(de driver å bryter seg gjennom nå). De siste 2 dagene har jeg slitt med dette på begge sidene av munnen. Ppleier alltid å bare være en om gangen men nå var de alle de 3 som ikke har kommet helt ut enda. Men i dag, har jeg fått ufattelig vondt i kjeven på den ene siden. Det gjør liksom vondt fra midten på fjeset og litt ned på halsen og opp til øret på høyre siden. Det er forferdeligt å tygge, og det er faktisk vondest å tygge på den andre siden.. har slitt med at kjeven min har "knekkeperioder" i litt over 2 år. Akkuratt nå knekker den ikke så voldsomt, men smerten har jeg aldri opplevd maken til. Verker normalt ikke i det hele..

 

Kan det være i forbindelse med hevelsen jeg har hatt der visdomstennene er på veg ut?

 

Mvh Maren, fortvilt eier av noen forferdelige visdomstenner som gjør livet surt, haha!

Endret av marenxd94
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok visdomstennene ja. Hvis det er så vondt som du beskriver ville jeg ringt tannlegen. Noen har ikke nok plass til de, så de må opereres ut. Får håpe dette ikke er ditt tilfelle.

 

Fysj, har og tenkt det med å operere dem vekk, nå har jeg faktisk ikke vondt på selve visdomstennene, bar ei kjeven. Skal få kontaktet tannlegen :-)

Lenke til kommentar

Nerver i munnen er rare greier, det har jeg personlig erfaring med. Det kan gjøre vondt ett helt annet sted enn der betennelsen er. Jeg fikk vondt i fortennene når visdomstannen min ble betennt. Jeg trakk begge tennene på venstre siden, og smertene i fortennene forsvant.

 

Smerter i ørene og på halsen/nakken er heller ikke uvanlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...