OPL Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Det står på pakken: Kok opp vann,ris og salt i en kjele og rør om. Kok risen under lokk i 17 min. Betyr dette at jeg skal koke vannet og så tilsette risen eller legge i risen før jeg koker ? Lenke til kommentar
OPL Skrevet 5. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 5. juni 2013 Det ble til at jeg kokte opp risen sammen med vannet Lenke til kommentar
johanf Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Det står; "kok opp vann, ris og salt i kjele" (det er én handling) og rør om. Du skal ha oppi alt samtidig og la det koke i ca 17 minutter. Står det ikke noe om vann? Hvis du bruker "passe" med vann, slipper du at risen er blaut når du skal spise den. Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Skyll risen, kok opp i lettsaltet vann, rør om, skru ned og la den småkoke i 12 minutter, trekk den så av platen og la den hvile i 5 minutter (uten at du åpner lokket). Gryte med glasslokk er veldig greit, siden det bare blir tull om en åpner for å se. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå