Gå til innhold

Hjelp til tilpassing av marsvin! ASAP!


Anbefalte innlegg

Hei alla i hopa! :)

 

Jeg og min samboer har akkurat motatt to nydlige jente marsvin i en alder av 1 år.

Vi har hatt de i ca 1 1/2 uke nå og er veldig fornøyd med disse små vidunderlighetene :) Fibi og nussi.

 

Fibi er en halvtjukk kosejente, veldig rolig av seg og spiser som regel meste parten av maten, og nussi er en del tynnere, med en liten kosemage, men fin og slank.

 

Vi har et greit bur til de med et stort hus og et par gjømme plasser (tre broer, tuneller) og de trivdes veldig godt når vi oppgraderte det fra bare 1 hus og ingenting annet, som de hadde når vi mottok dem.

 

De har laget kose lyder i en ukes tid nå, spiser godt og koser seg veldig. Helt til nylig, nå lager de knurre lyder(ikke sånn nysgjerrig brumming) også litt kvine lyder her og der. Kvine lydene kommer som oftest når hun største kommer inn i huset, der minsten ligger, også høres det ut som de "angriper" hverandre, og hun største kommer springene ut igjen fra huset og ligger seg en annen plass. Men det virker ikke som hun har vondt noen plass.

 

Hun spiser maten sin og masse høy, løper av og til litt rundt. Og når vi tar de ut av buret og sitter de på gulvet, springer minsten livredd bort til buret sitt igjen og gjør alt hun kan for å komme seg oppi igjen, mens hun andre ligger helt i ro og gjør ingenting.

Hun største gjør seg ikke vrang når vi skal løfte hun opp, mens minsten springer vegg imellom, og gjømmer seg under tepper og bak buret når vi får hun ut.

 

What to do? Er veldig forsiktig med de, og når vi koser med de er de helt annerledes, da snuser de rundt og ligger fint i ro, men ingenkose lyder, med mindre vi ligger veldig lenge med de.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...