Gå til innhold

Webserie: Datinghjelpen (klein mockumentary) UiB


Anbefalte innlegg

http://www.youtube.com/watch?v=rVO4U_90MDY&feature=share&list=PLE3ehj45-Irh_ayTCazKJItTaL0qfeMmH

 

Alle de fire episodene: http://www.youtube.c....KJItTaL0qfeMmH

Offisiell Facebook-side: http://www.facebook....inghjelpenNorge

 

En egenprodusert webserie i samarbeid med to andre fantastiske filmstudenter ved Universitetet i Bergen. Vi har brukt hele vårsemesteret på denne webserien, og har fått overveldende god tilbakemelding. :) Datinghjelpen er en mockumentary som tematiserer realitysjangeren.

 

Plot: "Nerden Andreas har aldri hatt en kjæreste, og søker hjelp. Gjennom realityprogrammet 'Datinghjelpen' og eksperten Kristian, gjennomgår han en ekstrem forvandling og lærer kunsten å sjekke damer. Dette viser seg imidlertid å være en stor utfordring ettersom at Andreas har en sosial frykt for damer, men blir enda større når realityprogrammet blir snudd på hodet av uventede, katastrofale hendelser. Vil Andreas få seg en dame? Følg med!"

 

Prosjektet er en del av et tverrfaglig, praktisk fag som gir svært frie tøyler, men med mye oppfølging underveis av både medstudenter og filmskaper Kjersti Steinsbø (som har vært involvert i Flimmer Film). :) Det har vært en svært krevende og lærerik prosess, som har strukket seg fra Januar måned til nå i slutten av Mai. Hele produksjonen er gjennomført av oss tre filmstudenter i gruppen, fra manusarbeid til post-produksjon osv. Vi føler at vi har laget en veldig gøy webeserie og ønsker selvsagt at flest mulig folk skal se den :D Men vi tar veldig gjerne imot konstruktiv kritikk! Hva gjør vi bra, hva kunne vi gjort bedre? :hmm:

 

Medvirkende: Eivind Ilebekk Johansen, Martin Luan Håndlykken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...