Gå til innhold

Netshop legger ned


Anbefalte innlegg

Hvor rævkjørt har du blitt av Netshop ettersom du sitter inne med så til de grader med eder og galle? Selv har jeg handlet blant annet Seasonic strømforsyningen min fra Netshop (eneste som førte denne i Norge på det tidspunktet), og jeg handlet et headsett jeg brukte på TG'13 som jeg sendt tilbake på angrerett helt uten problemer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg leser det som. "Vi har bevist at vi ikke kan å drive butikk, men du er velkommen til å velge oss når du skal handle."

 

Her bør folk tenke. "Fool me once, shame on you. Fool me twilce, shame on me."

 

Stans mens leken er god, vi trenger ikke en ny "Amentio" som gjenoppstår gang etter gang.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Nye Netshop (Om de beholder navnet da..) må finne tilbake sin nisje igjen. Mitt forslag er å gi faen i utemøbler, leker og shitty yttertøy og fokusere på hvorfor vi elsket de på tidlig 2000-tallet.

 

Nøkkelkort her er:

-Det Microplex stod for: Vannkjøling, spesialutstyr, kabinetter modding

-Good old days da nesten alt var 50-100kr billigere VS Komplett og MPX

-En Lion i hver eske :D

 

Dere trenger ikke hentebu lenger. Den gamle var umulig å komme til uansett og den nye nede ved Ikea var også ganske håpløs. Funker ikke å legge slikt i et industriområde utenfor sentrum. Dere kan like gjerne spare pengene ved å ikke ha, eller bruke ressursene som gikk til hentebua til å forbedre service.

 

I et så hardt marked som vi har med DustinHome, Komplett, MPX, CDon, Digital Impuls, Prosop, Deal og NetonNet for å nevne noen, må dere gi kundene en grunn til å handle hos dere. Nytter ikke å tilby skralt utvalg selv om dere er mye billigere, om service og frakt er håpløst. Så lenge på å bestille min nye stasjonære hos dere for 3mnd siden, men det ar små ting som fraktkostnad og at jeg fikk svar fra kundeveileder hos DustinHome som avgjorde salget.

Lenke til kommentar

Hemtebua var jo en av grunnen til at Netshop ofte var billigere på en del varer. Siden de hadde gratis "frakt" når du hentet selv, mens Komplett/Mpx tar 39 kroner for det samme.

Jeg bor i Larvik og jobber i Sandefjord, så for min del har det alltid vært enklest å hente selv.

 

Jeg leser det som. "Vi har bevist at vi ikke kan å drive butikk, men du er velkommen til å velge oss når du skal handle."

 

Her bør folk tenke. "Fool me once, shame on you. Fool me twilce, shame on me."

 

Stans mens leken er god, vi trenger ikke en ny "Amentio" som gjenoppstår gang etter gang.

 

Du har jo tydeligvis aldri skjønt det at du IKKE trenger å bruke en butikk du ikke liker. Det er ingen som har tvunget deg til å bruke Netshop, og det er ingen som tvinger deg til å bruke fremtidige Netshop.

Dårlige erfaringer får man jo stort sett med de fleste butikker over mange år. Jeg har opplevd elendig service på Elkjøp, Expert, Komplett og til dels på Netshop, men så har jeg handlet hundrevis av saker fra dem oppover årene. At det skjer noe "feil" en gang i blant må en regne med.

Jeg gidder ikke å bruke all min tid og ressurser på å sitte å klage på alle butikker jeg har hatt dårlig erfaring med. Enten fortsetter jeg å bruke dem, eller så slutter jeg bare å bruke dem.

 

Netshop har aldri lurt meg, de har ikke tatt penger fra meg uten at jeg har fått det jeg har betalt for. Så kommer selvsagt til å handle der om prisene er riktig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

vi trenger ikke en ny "Amentio" som gjenoppstår gang etter gang.

 

Amentio har vel ikke gjenoppstått "gang på gang". De gikk konkurs to ganger. Første gangen ble konkursboet ble kjøpt opp av, nøyaktig sitat: "nye" eiere. De gjenoppsto altså én gang.

 

Deretter gikk de konkurs igjen. Dette gjenoppsto de ikke fra i det hele tatt, slik jeg vurderer det. Brand-namet "Amentio", domenenavnet "amentio.no" og sikkert varelageret også har derimot blitt kjøpt opp og satt i bruk av hva jeg regner som en stor-samler på navn kjøpt opp fra konkursbo etter nettbutikker. Webhandel AS.

 

Det er vel ingenting igjen av Amentio, DataKjeden, Mamoz, Elprice, Deal med flere annet enn navnene. Amentio er nå bare en av mange store fronts for Webhandel. Slik jeg ser det, på ingen måte gjenoppstått, "Amentio.no" er bare en URL som en urelatert nettaktør kjøpte opp.

 

 

 

Lenke til kommentar

Det jeg kommer til å savne mest med Netshop, er PC-builderen deres. Min rangering av PC-bygger-verktøy er som følger:

1) Netshop's "Netshop Free" - stort sett helt fritt utvalg av komponenter, om man begynner med det ene eller andre grunnoppsettet kan man gjerne ende på samme sluttpris uansett.

2) Komplett's "Komplett-PC" - "Konfigurer selv og velg tilbehør". Man får begrenset utvalg av komponenter på hver modell, slik at man må velge en ekstra dyr en om man skal få det skjermkortet og den strømforsyninga man vil ha.

3) Dells konfigureringsmuligheter. Par ting man konfigurere og prisen på hver komponent er tilfeldig basert på hvilket grunnoppsett du begynte på.

 

Siden Dell's løsning nok ikke kan regnes som en skikkelig PC-bygger står jeg nå igjen med Komplett. Ikke så god og ikke så rimelig som Netshop's var.

 

Er det noen flere norske nettbutikker med PC-byggere igjen der ute nå?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...