Gå til innhold

Gode Coleslaw oppskifter til grilling!


Anbefalte innlegg

Er det noen som har oppskrifter på Coleslaw, så er jeg veldig på hugget for det.

 

Det aller beste hadde vært å få Texburger sin, hvis noen har den, så er grillsesongen reddet.

 

Tar i mot alle innspill.

 

Ha en fin grillsommer!

 

 

 

Henry

Endret av Hårek
Fjernet reklame for egen blogg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo prøve denne? http://www.matprat.n...craigs-coleslaw

Har ikke testet den selv.

 

Ellers var jeg usikker på om jeg turte å gå inn på bloggen din da jeg trodde den omhandlet dette :p

Dutch oven @ Urban Dictionary.

 

He He, ja noen lurer på det. Jeg har prøvd Craig sin variant, den er god den, men jeg trenger litt flere å velge i.

 

Tusen takk uansett!

 

Ha en fin dag.

Lenke til kommentar

Coleslaw'en blir vesentlig bedre hvis du lager din egen majones. Jeg liker også å ha i fennikel eller stangselleri i. Grønne epler er også godt.

 

Har du en fast oppskrift du kan dele?

 

Hørtes greit ut med fenikkel, kombinert med epler.

Lenke til kommentar

Gjengir her en oppskrift fra boken "Digg - Feit i en fei". - Ha rikke forsøkt denne, men har forsøkt flere andre oppskrifter fra boken - og de har vært meget vellykket.

 

1/2 kålhode, evt halvparten rød og halvparten grønn - i strimler

1/2 rød løk i tynne skiver

1 gulrot, revet

2-3 ss valmuefrø

 

Dressing:

1 eggeplomme

1 ts Coleman's sennepspulver

litt kajennepepper

3 ss sukker

1 dl eplesidereddik (evt hvitvinseddik)

1 dl fløte

litt salt

 

Lag dressingen først. Rør sammen eggeplomme, sennepspulver, kajennepepper og sukker over vannbad.

Ta bollen ut av vannbadet og visp inn eddiken litt av gangen uten varme.

Sett bollen over vannbad igjen og visp inn fløten til sausen tykner.

Avkjøl dressingen, og bland den med kål, løk, gulrot og valmuefrø.

Lenke til kommentar

Er ikke så voldsom på tradisjonell coleslaw. Syns ofte det blir fett kjøtt med majones i coleslaw og majones i potetsalaten. Og smør på maiskolben. Pleier heller å lage en litt syrlig rødkålsalat, slik at det blir litt balanse i måltidet.

 

Kjøp 1x Benriner mandolin. Still den på ca. 0.5-1mm. Kutt 1x rødkål med stilken kuttet bort, 1x rødløk, 3 stilker stangselleri, 2x granny smith med julienneblad og 1 pose tinte, frosne bringebær. Hell over en knert hvitvineddik, ca. 2ss sukker og salt etter smak. Rør sammen. La stå litt slik at sukkeret smelter og blander seg, og rør litt til. Justér med salt/sukker/eddik, og er best etter en times tid. Står den for lenge, bryter eddiken ned kålen og den blir bløt.

Lenke til kommentar

Forresten så går det an å lage coleslaw med rømme eller creme fraiche istedet for majones, så blir den en litt annen greie. (Da heter det kanskje ikke coleslaw lenger, men likevel ;))

 

Det smaker sikkert godt det også, takk for innspill.

Endret av Dutch henry
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...