Gå til innhold

Steelseries Sensei (laser) vs Razer Deathadder 2013 (optisk)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en Steelseries Sensei akkurat nå som jeg er ganske fornøyd med. Eneste problemet jeg har er at den er litt "glossy", så fingrene blir lett svette og den blir fort skitten. Venstre museklippknappen har begynt å bli litt hard å trykke ned også. Jeg lurer på om Razer Deathadder 2013 er bedre eller i hvertfall like god som Senseien. Er det bra eller dårlig at razeren er optisk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Razer har fått mye pes pga. type sensor dem bruker til sine muser. Hadde selv Razer Mamba som er samme som Deathadder bare trådløs, og må si at musen i seg selv var veldig behagelig. Men på grunn av problemer med sensor måtte jeg levere den tilbake ganske rask. Plukket heller opp en SteelSeries Xai.

 

Ellers har jeg hatt flere Razer utstyr som jeg har vært meget missfornøyd med, så prøver å holde meg unna dem.

Lenke til kommentar

Har vært eier av både Razer Deathadder og SteelSeries Guild Wars 2 Edition(lik Seinsei så langt jeg kunne dømme) og begge fungerer fint til den dag i dag.

 

Personlig må jeg si at utformingen på Razer Deathadder falt mer i smak enn SteelSeries-musen. Jeg har enda ikke opplevd problemer med noen av dem etter utallige timer med gaming til tross for all kritikken av Razer sine produkter. Om kritikken bare er helt på tynet eller om jeg bare er heldig kan jeg dessverre ikke svare på.

SteelSeries-musen er ikke gammel nok enda til at jeg ønsker å kommentere på kvaliteten. Den fungerer fortsatt som den skal.

 

Begge glir fint, har godt tyngdepunkt(etter min mening) og er funksjonelle. For å finne den riktige bør du nok få holde begge to. Finnes egentlig ikke noe fasitsvar før du har prøvd dem spør du meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...