Gå til innhold

Neste Gen skjermkort Nvidia (gtx 700)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja en kompis av meg klarte å få tak i en av dem! :) hard konkurranse med å få tak i 780 for tiden! Lurer fælt på om jeg skal gå for EVGA 780 SC eller når Asus 780 directcu top kommer.. Hater å vente.. :)

hehe

 

venter på asus Direct cu TOP eg også, eneste eg vet er at ASUS lanserer sin versjon av 780gtx med en ny kjøler , 4 juni :)

Lenke til kommentar

 

 

Jeg begynner å bli litt lei av SLI, har hatt SLI i 4 generasjoner nå og har vært en haug med spill hvor jeg har hatt liten nytte av sli, ofte selv om dem er støttet ser en at begge kortene kjører lav last, og i noen spill har det skapt mer ustabilitet. Har også høy skjermoppløsning så går ofte tom for Vram. Da jeg først gikk for SLI var det slik at en egentlig trengte det for å kjøre en del spill på max, føler ikke at det er slik lenger. (kanskje med unntak av enkelte spill i oppløsninger 2560x1600+)

Ok. Da har du en del erfaring mer enn meg med SLI. Ikke har jeg prøvd 2500x oppløsning heller. Men ville ikke vært forruten SLI i spill som crysis 3, hitman absolution, battlefield 3 og flere. Har bare hatt 680 Sli i et par tre mnd. Hadde CF HD 7970 før og da hadde jeg microstutter, krasjing og div tull i noen spill. Nå funker det meget bra må jeg si. Men har sikkert skjedd en del på driverfronten i det siste. Kanskje i Amd leiren også.

Lenke til kommentar

Rakk desverre ikke å teste så lenge, var middagstid. Skifte cpu i morgen, etter det skal jeg teste mer samt legge ut screens. 1175mhz var det høyeste jeg rakk å komme til, kjørte heaven 4.0 i en halvtime.

 

thatsss naajs :)

 

Rakk desverre ikke å teste så lenge, var middagstid. Skifte cpu i morgen, etter det skal jeg teste mer samt legge ut screens. 1175mhz var det høyeste jeg rakk å komme til, kjørte heaven 4.0 i en halvtime.

 

thats nice :)

 

sitter og klør...luire på om eg skal skaffe meg MSI gtx 780 referance card, eller asus..hmmm....kløøøøør illlleeee :p

Lenke til kommentar

Tida for ferie penger er rett rundt svingen, tenker da på enten 770 eller 780! det som bekymmrer meg litt er strømforsyninga mi ,den er på kun 620w. Ser att kortene trekker 250w så då blir det minumim 600w psu.

 

Hvilket merke har du på strømforsyningen? Men i utgangspunktet så skal 620 Watt være mere enn godt nok.

Lenke til kommentar

Kjører på 1750mhz ellers da jeg føler det er litt mer stabilt. Har ikke fått noe merkverdig økning på ytelse med 1800 på minne.

 

1200 mhz er meget bra vil eg si :)

 

har du kjørt noen spill?

 

og har du merket forskjell i ytelse?

Endret av TheGaame
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...