Gå til innhold

En liten test av Logitech UE6000


Anbefalte innlegg

En liten test av Logitech UE6000

 

Lyd: Meget bra. Vil si a t lyden er ganske nøytral, noe jeg liker. Får frem detaljene i lyden. Bassen er fin, ikke for mye brumlebass og ikke for pinglete.

 

Komfort: Høy komfort, jeg har nesten alltid fått vondt i øret etter bruk av heldekkende klokker tidligere. Med disse har jeg ikke hatt dette problemet,selv om jeg har hatt de på over flere timer.

 

Aktiv støydemping. Disse har aktiv støydemping som man kan slå av og på ved behov. Men her kan jeg ærlig talt ikke si jeg merker store forksjellen om støydempingsfunksjonen er av eller på. Har prøvd dette på bussen og forskjellen er så umerkelig at ikke tar meg bryet med å slå på denne funksjonen. Jeg vil si jeg hadde forventet meg mer.

 

Disse hodetelefonene lekker mye lyd, noe dama mi kan skrive under på. Jeg bryr meg ikke så mye om det, men jeg tror andre vil finne det litt irriterende ;)

 

Det sies også at disse hodetelefonene gjengir lyden akkurat slik den ble lagd. Og jeg synes dette stemmer, dårlig mastret musikk høres dårlig ut på disse hodetelefonene. Så de farger lyden svært lite.

Derfor bruker jeg også disse disse til hobby musikkproduksjon.

 

Utstyr: Det følger med en fin liten bæreveske. Og hodetelefonene kan foldes sammen til en ganske så liten størrelse. Det følger med en slags splitter som gjør at 2 kan høre lyden fra samme musikkkilde. (har ikke testet denne) Det følger ikke med en slik stor jack, noe jeg synes det burde gjøre til den prisen.

 

Dett var vel de viktigste funnene. Jeg anser det som et godt kjøp. Og jeg gir den karakteren 4/5. Jeg synes det som trekker mest ned er den lite effektive aktive støydempingen. Det som er de sterke sidene ved disse hodetelefonene er den klare og gode lyden samt komforten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja dette er noe jeg ikke har testet mye, fordi det har tilfeldigvis ikke vært varmt de dagene jeg har brukt dem. Jeg mener å huske at de føltes ganske varme og svette en dag jeg brukte dem da det var varmt vær. Innendørs har jeg ikke merket noe til dette, har hatt de på 4-5 timer om gangen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...