LineTheerez Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Hei, jeg er en person som er veldig glad i kaker, men problemet mitt er at det er få kaker jeg tåler, Jeg er allergisk mot det meste. Derfor lurer jeg på om noen av dere har oppskrifter på kaker som ikke inneholder: gluten hvitt sukker sitrus jordbær nøtter (bortsett fra valnøtter o.o) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Det blir veldig vanskelig å gjøre noe komplekse greier. Det første jeg kommer på er noe pavlova-aktig, med valnøtter/glutenfritt havregryn/smør som bunn (som ostekake), og pøse på med frukt/bær, krem og toppe med marengs laget med honning. Trenger du å tilføre syre i noe, kan du bruke rabarbra istedenfor sitron. 1 Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 (endret) Eplecidereddik kan også funke for å tilføre syre, men husk at noen av de masseproduserte (Heinz) er i overkant syrlige, så du kan bare blande det ut i litt honning om du vil. Endret 4. mai 2013 av ahpadt Lenke til kommentar
Zetheus Skrevet 5. mai 2013 Del Skrevet 5. mai 2013 Jeg var nylig i 50-års dag og for første gang jeg kan huske ble det tatt hensyn til både allergier og diabetes. Vi er kakeglade der jeg kommer fra, så nok kaker ble det i alle fall. Bare vær glad for at du tåler egg, det som allergi i tillegg hadde gjort ting vanskelig... Glutenfritt ble det laget bunner fra denne oppskriften, Om du vil ha det uten hvitt sukker, bytter du det med brun farin eller sukrin (sukkeralkoholer). Pyntes etter eget ønske med det du skulle ønske Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå