GabrielV Skrevet 1. mai 2013 Del Skrevet 1. mai 2013 Jeg skal prøve å lage dumplings og trenger self-rising flour. Hva heter self-rising flour på butikker hær i Norge ? Lenke til kommentar
Punainen Skrevet 1. mai 2013 Del Skrevet 1. mai 2013 Du kan visstnok lage det selv om du har bakepulver, salt og vanlig mel. Difficulty: Easy Time Required: 1 minute Here's How: 1. Using a dry measure, measure the desired amount of flour into a separate container. 2. For each cup of all-purpose flour, add 1 1/4 teaspoons of baking powder and 1/4 teaspoon of salt. 3. Mix to combine. http://southernfood.about.com/cs/breads/ht/self_rise_flour.htm Lenke til kommentar
Bruker87 Skrevet 1. mai 2013 Del Skrevet 1. mai 2013 Tror ikke de selger det ferdiglaget i Norge. Men du kan lage det selv, bare bland: 1 kopp vanlig mel 1 ts bakepulver 1/2 ts salt 1/4 ts natron Lenke til kommentar
GabrielV Skrevet 2. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 2. mai 2013 Takk, skal prøve å få blandet dette sammen. Lenke til kommentar
Zetheus Skrevet 2. mai 2013 Del Skrevet 2. mai 2013 Til info: 1 amerikansk "Cup" er nesten 2,5 dl. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå