Gå til innhold

BOXED cpu


mX mann

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

følger som regel ikke med kjølepasta. det er som regel en varmeledende teip under som smelter når du bruker pcen de første timene. hvis du har planer om å bruke kjølepasta må du fjerne den før du monterer den. ellers er det MYE vanskeligere å få bort alt. den er smelta og ligger litt rundt omkring. anbefaler å bruke en skalpell e.l. for å skjære den vekk. forsiktig så du ikke skraper opp metallet.

Lenke til kommentar

Jeg ble veldig imponert over den viften som fulgte med min p4 3,0GHz. Det var en kobberkjerne med mange tynne aluminiumsfinner som utgjorde kjøleribben, og den ble blåst på av en fin 70 mm vifte. I tillegg til det var det ingen thermal pad på, men det fulgte med en kanyle med Shin Etsu sølvbasert kjølepasta.

 

Nå hadde jo, naturligvis, jeg bestilt en separat vifte i tillegg, Zalman CNPS7000-Cu. Men jeg hadde ikke trengt det egentlig når jeg så hvor god kvalitet den boxed viften var. Uansett, naboen som også har en p4 fikk den siden den var av mye bedre kvalitet enn hans boxed vifte (alle under 3,0GHz har en boxed vifte av mye dårligere kvalitet).

 

Uansett, Zalman viften er utrolig fin, bare gleder meg til å få byttet ut NB viften på mitt Abit IC7-G. Den bråker rimelig bra :p

Lenke til kommentar

Jeg har en XP2500 boxed, og den kjøler bra. Kjører den på XP3200 hastighet, og det er ingen problemer. Nå ligger den på 47 grader idle, og jeg synes ikke den bråker mye heller. Hvis jeg ikke bruker Q-fan på Asus-kortet mitt, ligger idletempen på 42. Ved full speed kommer den opp i ca. 51-52 grader. Kjøpte også en Volcano11, og den kjølte ikke bedre, unntatt hvis jeg satte den på jetflyfart, som jo er uholdbart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...