Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Tidsberegning av mat :P


Anbefalte innlegg

Jeg er ganske amatør på kjøkkenet , hvordan i allverden greier kokker og de som er flinke til å lage mat å holde styr på alle grytene ? :p Altså feks om man lager pommes frites i ovnen, hvordan vite når man skal begynne på de andre tingene som saus og biff??? :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, her tror jeg også du bare må prøve deg fram .. erfaring er nok stikkordet.

 

Men det er ikke så fordømt farlig heller, om du bommer noen turer. For å holde seg til biff&pottis så kan du fint holde sausen god og varm på plata ganske lenge om du gjør den for tidlig. Biffen skal late seg på benken en stund uansett, varm den kjapt i ovnen før servering, det gjør ikke noe. Og sånn går det .. slikt må man nesten bare finne ut av.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Enkel matematikk er vel svaret for dei fleste.

Tar det f,eks 30 min å koke poteter, men bare 10 min å steike fisk, so er det jo bare å vente i 20 min før du steiker fisken.

Har du liten plass lager du det som tar lengst tid først og som kan holde seg varmt over tid. F.eks sette det i omnen med alufolie over men du lagar det resten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...