Luigi85 Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Jeg er ganske amatør på kjøkkenet , hvordan i allverden greier kokker og de som er flinke til å lage mat å holde styr på alle grytene ? Altså feks om man lager pommes frites i ovnen, hvordan vite når man skal begynne på de andre tingene som saus og biff??? Lenke til kommentar
Ayb Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Du gjør det én gang og ser hvor mye du bommer med. 1 Lenke til kommentar
tole Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Erfaring og planlegging. 1 Lenke til kommentar
jonlem Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Ja, her tror jeg også du bare må prøve deg fram .. erfaring er nok stikkordet. Men det er ikke så fordømt farlig heller, om du bommer noen turer. For å holde seg til biff&pottis så kan du fint holde sausen god og varm på plata ganske lenge om du gjør den for tidlig. Biffen skal late seg på benken en stund uansett, varm den kjapt i ovnen før servering, det gjør ikke noe. Og sånn går det .. slikt må man nesten bare finne ut av. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Erfaring. Man blir ikke god til å lage mat over natta. Lenke til kommentar
Luigi85 Skrevet 30. april 2013 Forfatter Del Skrevet 30. april 2013 Det ble bra med ) Biff,maiskolbe,fløtesaus med bacon,chilli,løk og paprika hehe, flaks Lenke til kommentar
Daxt3r Skrevet 8. mai 2013 Del Skrevet 8. mai 2013 Enkel matematikk er vel svaret for dei fleste. Tar det f,eks 30 min å koke poteter, men bare 10 min å steike fisk, so er det jo bare å vente i 20 min før du steiker fisken. Har du liten plass lager du det som tar lengst tid først og som kan holde seg varmt over tid. F.eks sette det i omnen med alufolie over men du lagar det resten. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå