Gå til innhold

On-Wall Hjemmekino System 5.1/7.1


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har en litt sær stue som gjør at jeg må ha flatskjermen på en vegg der det akkurat går fra list til list. Det gjør at jeg ikke får plass til gulvhøytallere. Da tenker jeg på å skaffe meg no ala onwall greier, både som front, center og bak evt side og subwoofer også. Hvilken side på nettet er det jeg finner slikt? Jeg leier leilighet så kan desverre ikke felle høytallerne inn i veggen, noe som egentlig hadde passet meg ganske bra! Men men.. da får man finne på noe annet lurt ;-)

 

Takker for alle svar! :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

lsound.no har slike, Definitive Technology som de selger har flere typer. En kompis har disse og er fornøyd.

 

PSB som er en meget bra høyttaler produsent har akuratt kommet med slike også. W1 og W3. Sistnevnte har venstre, senter og høyre front i ett kabinett, som kan plasseres enkelt over eller under TV.

 

Men det er en ting du må være utrolig ops på. Slike høyttalere er ikke gode i bassen, de fleste av dem har ingen. Så sjekke spesifikasjoner nøye, og se etter de som går under 55Hz. Mange av dem ligger nærmere 100Hz, og det er ikke bra. Da mister man veldig mye av lyden. Og da må man ha en subwoofer også.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Du får ikke skikkelig surround før du setter opp 5.1 slik det skal være, med separate høytalere inkl sub. Du kan ev. se på en 2.0/2.1-løsning med soundbar/lydplanke, men det blir langt fra like bra. Mye bedre enn TV-lyden blir det uansett. Hilsen en som kjøpte lydplanke etter at 5.1-anlegget klikket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...