Gå til innhold

Den store FIFA 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som at det er mye juksing på gang i clubs. Etter at jeg stakk fra den klubben som alltid sørga for at motstanderen ble frakobla joina jeg en klubb hvor CAM og spissene var 96, 94 og 92. 92 er kanskje greit, men 96? I én av kampene lå vi under, manageren var litt grinete og vips så ble motstanderen frakobla og vi fikk seieren. To klubber på rad.

 

Ser forresten at det skrives om den første klubben jeg nevnte på Facebook, så det er flere som vet hva de driver med.

Lenke til kommentar

Har allerede rapportert den første klubben. Rapporterer den andre klubben om det er slik at så høy overall ikke er mulig uten å jukse. Det at motstanderen ble frakobla kan ha vært tilfeldig siden det bare skjedde én gang i den siste klubben. Men de andre kampene vant vi jo, så det kan hende at de bare jukser når de taper. Første klubben juksa jo alltid.

 

http://gyazo.com/7c2467315ebe95a38cb114e06d34ef1c

 

xWorldClass11x har nå 100-0-0 og spiller i 1. div.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

"We Have Detected your Squad file does not match that of your opponent, and have cancelled the match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with, you will need to delete your online squad file and re-download."

 

Dritt EA...

 

Prøvd tipsene nett, men kommer stadig opp

 

Etter det eg har lest har det noe med match day filen som gjør spillere i form i virkeligheten bedre i spillet. Noen ganger har man det aktivert mens andre kamper er det av. Hvis motstanderen har ulikt i forhold til deg så kommer det opp. Sliter med det samme selv når eg spiller en sjeldent gang

Lenke til kommentar

Noen som har noen tips for hvilke 3-stjerners lag som er best? Jeg bruker kun 3 stjerners lag i seasons, og det har gitt meg full klaff! Føler at jeg ofte møter andre (som selvsagt også har 3 stjerner), men velger kanskje laget kun pga at de er fan av det.

 

Jeg bruker Molde, og de er faktisk veldig bra, men om noen vet om noen andre, tar jeg gjerne imot tips. Det skal ikke være over 3 stjerne iallefall.

Lenke til kommentar

 

Yes, da har jeg nådd hovedmålet mitt i pro clubs. Har selvsagt et lite håp om å vinne tittelen også.

Gratulerar! Me håpar på det same i løpet av våren. :wee: Det krever ein del jobb. Kor mange er de i klubben?

 

 

Takker. Lykke til med klatringen. Akkurat nå er vi 10 spillere. Jeg er eneste norske. Halvparten er briter og har i tillegg folk fra USA, Slovenia, Nederland og Finland. Vært noen norske innom, men de er alle borte.

Lenke til kommentar

Haha, morro å spille mot briter som er idioter og bruker mikrofon, også taper de. Smaker ekstra godt å bli kjefta på av briter da man vinner på overtid, og rykker opp en divisjon :)

Minner meg om en gang når jeg spilte mot noen norske som hadde mic. De snakket alltid om hva de skulle gjøre osv. Var ganske så lett å få dem til å gjøre feil da ettersom de ikke visste at jeg og var norsk. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Snodig match making i clubs. Møter faktisk ganske sjeldent andre klubber fra 1. div, flere fra 2. og 3. div. Vet at man kan møte klubber som er to divisjoner over/under deg, men det hadde gitt mer mening om man faktisk møtte klubber fra 1. div av og til.

 

4 seire på rad, bare fordi vi møtte så dårlig motstand, men klarte bare å beholde plassen i divisjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...