Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

18 år og jomfru, flaut?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener ikke å leke erfaren\proff når jeg er jomfru. Jeg lurte bare om det vare noen små tips som liksom er 'bevist' for å funke bra på jenter.

 

som for eks - ikke begynn å ta av klærna for tidlig, kline,ta på rumpa og puppa også ta av klærne ????

 

Anonym poster: 85682ba985725435f155c8735b0e9fed

 

Ler deg å slikke fitte skikkelig bra, så går alt fint skal du se. Gå på pornhub, søk på 'HOW TO EAT PUSSY'. Der har du en og en halv time med hvordan det skal gjøre skikkelig.

Lenke til kommentar

Jeg er 20 år og ukysset. Noen høyere?

 

Anonym poster: d813728aa24f8ddbe2f2c59e8b0d2f32

 

Jeg har flere kompiser som jeg er sikker på at aldri har vært til sengs med ei dame og som er i 19-20 års alderen eller kysset noen for den saks skyld.Skal ikke skryte på meg å være særlig erfaren jeg heller.

Lenke til kommentar

4. Om jenta vil merke at du ikkje har praktisk erfaring innan penetrering og tilfredsstilling? Ja, og deal with it!

 

5. Slutt å nytta uttrykket "pro".

 

 

 

Tull & tøys.

 

 

 

Trådstarter: Med mindre dere skal tenne lys og høre på Westlife mens dere elsker under stjerne himmelen kan du fint droppe å fortelle henne at du er jomfru. Så klart, hvis du føler for å fortelle henne det burde du selvfølgelig det og mest sannsynlig tar hun det ikke så ille, kanskje hun til og med synes det er morsomt å ta jomfrudommen din.

 

Med det sagt går det fiiiint ann å "fake" den første gangen din. Ennå lettere blir det om dere begge har litt alkohol i kroppen (Pass på at du ikke blir så full at du ikke får den opp.), enten at dere møtes etter å vært på byen eller at du inviterer henne over på vin og film. "Basic" sex mellom to parter som ikke er i et forhold er jo virkelig ikke så alt for krevende. Man roter, kler av hverandre, hun runker deg, du fingrer kanskje henne litt, også putter du penis inn i vagina. Ut og inn. Så er det bare å bytte stillinger litt, Doggy, Misjonær og at hun rir deg er 3 fine stillinger som det er greit og lett å bytte mellom. Det er gjerne første entré som kan være litt tricky (spesielt hvis hun er trang), men det er det gjerne for erfarne folk også. Ellers blir det ikke forventet all verdens av ONS/første gang sex med en ny partner, så lenge du klarer å være passelig oppegående, kysser henne litt langs nakkens mens dere puler, later som du har litt kontroll,halvveis leser signalene hun gir, og ikke beveger deg som en stiv tømmerstokk ol. skal det nok gå greit. Hun forventer nok ikke at du skal gå ned på henne i halvtime og gi henne den mest fantastiske orgasmen hun har hatt i hele sitt liv.

 

Det eneste som man kanskje kan være litt bekymret for er å komme for tidelig eller ikke å få den opp (som så klart kan skje med alle, jomfru eller ei), ellers så er det bare å ikke overtenke det: Penis inn i vagina, enkelt å greit.

 

ps Som noen har skrevet tidligere i tråden kan det være greit å google seg til noen små tips her og der "Understanding the Vagina", "How to find the g spot", "How to fuck", "How to find the clit" "guide to fingering woman", "what does woman like in bed", "Erotic zones". Porno er også bra. Anonym poster: 7ccd4276cf09d71f9c16f6d1759d5cb5

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

29 år og jomfru her. Skulle gjerne hatt sex men ingen som vil ha meg i guess...

 

Jeg er 23 år og jomfru og har ingen problemer med det. Det er at alle andre har problemer med det som er provoserende. Jeg vil si det slik at det er bedre å være jomfru enn å være full av kjønnssyksommer. Det er uansett ikke vits å stresse for å få seg et ligg. En dag møter du noen som vil ha sex med deg fordi de liker deg (vet det høres klisjé ut). Dessuten, et liv uten sex kan være like bra som et med.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...