Gå til innhold

Ny harddisk til PS3


JokkareN

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har en ny - formatert harddisk som jeg har pakket inn i PS3'en. Det som kommer opp når jeg skal starte opp er "Ingen anvendelige oppdateringsdata ble funnet. Koble til lagringsmedia med oppdatert versjon 4.31 eller senere, press så START og SELECT tastene samtidig." jeg har lastet ned oppdateringen 4.31, og overført den til minnepenn. Før det formaterte jeg minnepennen til FAT32, men når jeg trykke de tastene på ps3 kontrollen så kommer det samme opp igjen. Hva må jeg gjøre? Setter stor pris på kjapt svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du setter inn harddisken uten partisjoner. PS3 ordner partisjonering og alt det der selv.

 

Oppdateringsfila må ligge på et helt bestemt sted på minnepennen. Det er veldig nøye. Selv store bokstaver må være store. Blander du vil det ikke funke. Minnepennen må også være FAT32.

Takker for svar! Jeg har ikke fått det ordnet enda. Jeg har prøvd å sette inn disken helt tom uten noe installert på den, og da kommer det samme opp igjen. Jeg har også prøvd å installere windows på disken for så og koble disken i stasjonæren og formatere den som FAT32, men det funker ikke da det kommer opp Standard NTSF. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre her :S
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...