Gå til innhold

Hvordan er White sykler?


Ehm97

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg ser etter en ny terreng carbo sykkel, også har jeg sett at XXL har noen White carbo sykler til en vesentlig billigere pris enn hva andre har. På sykkelsporten her i byn så kan du få en Wheeler eagle 10 med LX utstyr til 26 000, mens man på XXL får en White sykkel med XT/XTR til underkant av 20 000.

Det jeg da lurer på er om disse White syklene er noe bra. Ha hørt at det er forskjell på karbonfiber og karbonfiber.

Jeg tar gjerne imot tips på andre sykler! :D

 

Mvh

 

Erik

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er klart forskjeller på forskjellige karbonkonstrksjoner, men det har mest å si for endelig vekt, ikke for sikkerhet/robusthet. White/diamant/nakamura vs. andre handler i stor grad om at sykkelbutikkene får disse syklene skrudd sammen og rammen produsert rimelig i kina og selger de med mindre margin enn hva som kan gjøres med større merkevarer. Det betyr på ingen måte at de er dårlige, men de vil gjerne ikke ha alle de siste rammefinurlighetene som de større merkene vil ha.

Når vi snakker om såpass modne design som hardtailer, da er det imidlertid bare marginalt å hente på slikt.

Når man sammenligner er det imidlertid gunstig å se på ting som dempere, hjul og kontroll (styre, stem, sadel, setepinne), ikke bare utstyrsgruppe. Så må man alltid passe opp for de som markedsfører med 'XT', så var det bare bakgiret som var XP. Bremser er også noe å se opp for, der er det en del billigbremser som er greie å styre unna, om ikke annet fordi bremseklosser kan være vanskelig å skaffe for de mer ukurrante (Men det er sansynligvis ikke et problem på sykler til 20k)

Lenke til kommentar

Det ser ut til å være en bra totalpakke, personlig misliker jeg trippelkrank, men det er nok riktig for målgruppen av disse syklene.

 

650b hjul gir noe redusert dekkutvalg, men så mange som lanserer slike sykler nå, så kommer det nok dekk.

 

Lurer på hvorfor de har avbildet sykkelen med stans ZTR flow, men hevder i teksten at hjulene er ritchey. Jeg ville foretrukket stans felger over ritchey, selv om flow kanskje ikke er helt riktig for målgruppen av den sykkelen, crest eller arch ville vært mer naturlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...