Magnarok Skrevet 16. mars 2013 Del Skrevet 16. mars 2013 Skal lage en fremføring om et blodsukkerforsøk vi gjorde i lunchen på skolen. Det gikk ut på at 2 personer spiste sjokolade (en som ikke spiste frokost og en som spiste frokost) Det var også 2 personer som spiste grovbrød (en som ikke spiste frokost og en som spiste frokost) Så ser vi hvordan blodsukkeret oppfører seg med å teste blodsukkeret hvert 15. minutt. 1) Jeg lurer på hvordan blodsukkeret til en trent person oppfører seg i forhold til en utrent person når de spiser det samme (sjokolade eller grovbrød). 2) Hvordan reagerer blodsukkeret når man spiser 100g sjokolade når man ikke har spist tidligere på dagen. (kontra når man har spist tidligere på dagen.) Jeg har resultater fra forsøket foran meg som sier sitt om hvordan blodsukkeret reagerer under disse forutsetningene, men jeg vil sammenligne det med hva dere sier for å være sikker når jeg skal fremføre det for klassen. Lenke til kommentar
War Skrevet 16. mars 2013 Del Skrevet 16. mars 2013 Nå er forsøket gjort, men til neste gang spis glukose ( ikke sukker med50% fruktose) for eks love-hearts er 100% glukose. En sjokolade har ikke så mye sukker , hvor halvparten igjen er glukose og vil løses opp sakte i forhold. Av den grunn er sjokolade dårlig følingsstoff for diabetikere også. Hadde dere en hypotese først som kan diskuteres? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå