Barista Bob Skrevet 10. mars 2013 Del Skrevet 10. mars 2013 (endret) Jeg skal steke en hel entrecôte av svin i dag (var tilbud på meny, så bare måtte), men jeg har ikke steketermometer. Er det noen som har gode tips til å steke hel entrecôte? Steken veier 0,661 Kg og det er opplyst at kjernetemperatur bør være 65 grader. Endret 10. mars 2013 av Barista Bob Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 10. mars 2013 Del Skrevet 10. mars 2013 Er det en slik? Jeg ville brunet den godt før jeg satt den i ovnen på 125 grader. Hvor lenge den skal stå der er jo sterkt avhengig av størrelse og fasong. En hel indrefilet av svin (400 - 500 gram) tar rundt 20 - 25 minutter + hvile i 5 minutter. Om det er et slikt stygge jeg linket til vil jeg tippe det holder med rundt 15 minutter. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 10. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 10. mars 2013 (endret) Nei, er mer som en skinkestek egentlig. Morsom artikkel forresten, men er ganske sikker på at jeg ikke er svindlet - har spist samme stykke før en gang (var ikke jeg som sto for stekingen) og det minnet svært lite om nakkekotelett i smak. Endret 10. mars 2013 av Barista Bob Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå