Gå til innhold

Den store Watch Dogs tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hvorfor ikke bare spille i offline modus?

 

Om den var til meg så må eg være online med klienten for å registrere spillet til kontoen.

 

 

Nei, den var til -Morten_

 

Hva er det du sliter med, forresten? Jeg hadde også problemer med å lasta ned spillet, det sto og bare lasta ned uendelig selv når den var på 100%, men så avbrøt jeg nedlastingen og begynte på ny, og da ble nedlastingen fullført med en gang og jeg kunne trykke på spill.

Lenke til kommentar

Har kode som eg fikk da eg bestilte fra GMG. Når eg skal aktivere spillet i Uplay så får eg feilmelding om at Uplay ikke får kontakt med serverene og dermed ikke får til å aktivere spillet.

 

Denne nede i hjørnet

 

d89a1cfccfc5038c4d0926c8e3d5f73e.png

 

Og denne i selve tekstboksen

 

ec92dac6de04e5588f4faffd7871ce11.png

 

Og sånn går no dagan...

Endret av IcedInsanity
Lenke til kommentar

Spilte poker i kveld. Medium stakes, mener det var $1000 for å kjøpe seg inn. Gikk ut med $3000 i alle fall. Den siste motstanderen tok evig lang tid å slå, men de to andre jeg slo ut satt og så på og kom med noen kommentarer :p

 

Spilte high stake poker med 100 000 dollars i potten og så til min forskrekkelse etter at penga var på bordet, at det ikke var noe videokamera og jukse med i bakgrunnen :p

 

"Heldigvis" har jeg aldri spilt noe open world spill hvor det er lettere å skaffe cash, er jo bare å gå på gaten å forskyne seg av folks bankkontoer så vet ikke hvor jeg skal gjøre av penga annet enn å spille dem bort...

Lenke til kommentar

Oppdaget ikke kameraet før langt uti spillet :p Brukte det til å sjekke stressnivået på motstanderne et par ganger, og en gang til å sjekke hvilke kort en av de hadde. Viste meg bare det ene kortet så det var ikke til stor hjelp for meg.

Om du zoomer så langt det går kan du se selv hvilke kort de har. Det automatiske systemet klarte bare å fange opp et enkelt kort hver 10. runde for min del, mens jeg kunne se fire kort nesten hver eneste runde.

Lenke til kommentar

Er det bare meg som sliter med å koble til Uplay i dag med norsk IP-adresse? Om jeg bruker VPN funker Uplay, Ubisofts forum og alt helt fint, men så fort jeg prøver å bruke min vanlige IP (som jeg selvsagt ønsker når jeg spiller online) får jeg ikke kobla til skikkelig og Uplay klikker ("Uplay has detected an unrecoverable error and must shut down"). Selv over mobilnettet kommer jeg ikke inn på Ubisoft-sidene, så da er vel ikke problemet hos meg skulle man tro.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Jah.. Ubisoft hjalp meg faktisk. Alt eg trengte å gjøre var å un-checke slik at Uplay ikke fikk bruke proxy til å koble til internett og da fik keg registrert spillet med en gang.

 

Så stort problem..så liten fix..haha.

 

Bra at det løste seg. Hva er ditt førsteinntrykk av spillet nå som du omsider har fått muligheten til å prøve det?

Lenke til kommentar

Jeg synes definitivt det, men det kommer jo helt an på hva du liker. Mange forventa noe annet av Watch Dogs enn de fikk, noe de fortrinnsvis har skyld i selv, og er skuffa. Jeg fikk derimot akkurat det jeg forventa meg gameplay-messig og er storfornøyd. Om man først liker det har man mange titalls timer med underholdning foran seg, spesielt om 1 vs 1 multiplayer faller i smak. For min del har Watch Dogs vært latterlig billig underholdning mtp. antall timer jeg har fått ut av det (og jeg er fremdeles ikke ferdig).

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

vurderer å slå til med kjøpe det brukt. Er dette spelet verdt 200-300kr?

 

edit: ps4-versjonen

For meg var det helt klart verdt pengene. Noen negative ting:

 

- Hacking er ikke i nærheten av hva mange håpet på eller forventet. Alt du gjør er å holde inne hacke-knappen i noen sekunder. Vil du f.eks hacke et lyskryss holder du inne knappen, så skifter lyset fra rødt til grønt, og bilene kjører. Deretter er lyskrysset "oppbrukt", så du kan ikke hacke det igjen på en stund.

 

- Du kan hacke deg inn på mobilen til sivile og stjele penger fra kontoen deres, men dette er så godt som ubrukelig i starten før du lærer å stjele mer penger. Det meste av hackingen gir deg bare ubrukelige, men morsomme samtaler eller tekstmeldinger. Du kan stjele penger, men bare noen få hundre dollar fra hver person i starten. (en "rich bank account" har opp til 2000 dollar.) Dette er underholdende, men som sagt ubrukelig. Bra om du finner sånt morsomt (som meg), men ikke hack folk bare for å tjene raske penger.

 

- Historien er ganske dårlig, spesielt i starten.

 

- Skulle kjøre en fyr til et bestemt sted og sørge for at politiet ikke fant oss. Burde være helt enkelt, men slet noe vanvittig med det. Selv i en parkert bil med lysene slått av ble jeg sett på langt avstand selv om jeg forsøkte å skjule meg. Måtte "glitche" hele greia og kjøre til en park bak et hus, så jeg kom utenfor letesonen. Da gav politiet opp med en gang.

 

 

Men noen positive ting:

 

- Hideouts: For å løse disse må du komme deg inn i et hideout (alt fra en lagerbygning til stort parkeringshus) og slå ned lederen. (IKKE drep ham, men ta ham i nærkamp.) Morsomt nok kan du bruke sikkerhetskameraer til dette i en stor grad. Hack deg inn i et kamera, hack deg fra det kameraet til det neste osv for å se hele området og let opp fyren du skal finne. Dermed kan du sitte utenfor i trygghet uten at noen ser deg. :) Men det beste er at du kan hacke folk via kameraene, så om du ser en fiende med en håndgranat kan du aktivere granaten via kameraet, så den eksploderer etter noen sekunder. Alltid morsomt å se folk få panikk. :p Du kan også hacke deg inn i sikringsbokser osv for å sprenge dem, og hacke deg inn i dører osv for å åpne og lukke dem for å distrahere fiendene. Alt dette gjør at du kan skape mye kaos og ta livet av mange fiender uten engang å gå inn på området. Skjønt å dra frem en svært maskingevær og plaffe løs funker også, så lenge du ikke avliver fyren du må ta i live. Men om du er uheldig og han dør vil han være et annet sted neste gang. Er ikke engang sikker på om det er samme fyr. Det gjør at du aldri vet helt hvor han er. :)

 

- Car On Demand. Bare finn frem en bil eller motorsykkel du har åpnet/kjøpt i telefonen, og du får den servert helt gratis. Ganske ubrukelig i seg selv, da det er mer enn nok biler i byen. Bare ta den nærmeste, politiet bryr seg sjeldent. Men alltids morsomt å få favorittbilen levert. Jeg kjører oftest rundt på Harley. Aldri sett den i selve spillet, men den kan leveres via telefonen.

 

- Det er vanvittig mye å gjøre her utenom historien. Hideouts, poker, collectibles, you name it. Faktisk mange steder du må spore en ledning til en kontrollboks du kan hacke for å se på et kamera osv. Høres enkelt ut, men det er ofte mange bokser på rad du må finne. Først finn en, så følg ledningen til neste, så til neste osv. Legg til ledninger som går over hele nabolaget, så blir det komplisert etterhvert.

 

Så ja, kort sagt er det verdt hver en krone for meg. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Liker det godt, mange av de samme spillmekanikkene som FarCry/AC serien (naturlig nok), og liker man det, ja så liker man nok WD også. Når det er sagt har WD mye nytt også, mitt største problem er den uendelige tilgangen på alt. Hadde mer eller mindre de feteste bilene, våpnene og uendelig med penger etter bare få timer spilt, noe jeg hadde ønsket var langt vanskeligere å opparbeide seg.

 

Men har kost meg stort i ca 20 timer nå, kjenner at ting begynner å repetere seg endel men sånn vil det vel nødvendigvis måtte bli i open world spill.

 

Om man i tillegg er så heldig å ha en kraftig PC, så ser det fantastisk ut med alt maxa også som jeg alltid setter pris på. Alt i alt så er det hele utvilsomt hvert 300,- for min del :)

Lenke til kommentar

Jeg likte spillet godt, det lille jeg prøvde det.. Spilte noen timer, men gikk over til AC4 for å spille ferdig det først..

 

 

Uansett, så var det en ting jeg synes var noe irriterende.. Og det var at ctOS oppdaget potensielle kriminelle og ulovligheter for meg. Jeg ønsket at dette skulle bli ene og alene oppdaget av meg, ved at jeg hacker personer. Når jeg da ikke er i hacke-modus vil jeg altså kunne gå uforstyrret, og at jeg først får et "nytt oppdrag" hvis jeg hacker rett person..

 

Jeg følte at slike oppdrag som bare random poppet opp dro meg ut av stemningen, da jeg selv ville oppdage kriminalitet ved min egen hacking og innsats.. Dessuten blir det mer personlig hvis jeg hacker vedkommende det faktisk gjelder, i stedet for at en melding bare popper opp..

Lenke til kommentar

Hvordan skulle den hackingen foregå i praksis? Tror neppe det ville vært så morsomt som det kan høres ut. Jeg vil tro det bare hadde vært frustrerende å gå rundt og lete etter potensielle kriminelle. Men for den saks skyld kan du treffe potensielle kriminelle ved å hacke også. Skjer sjelden, men det skjer. :)

Lenke til kommentar

På samme måte som når du hacker folk.. At de questene kommer opp da..

 

Jeg tenker på de små minioppdragene, hvis det kan forvirre noe?! Der hvor du må avverge en farlige situasjon, vold, pyroman, osv.. De som skal gå og banke noen.. Har selv fått en del slike oppdrag når jeg hacker, hvor den ene personen forteller at han skal ta noen, og vi må stoppe det..

 

Likte det mye mye bedre å finne ut slike ting selv, enn når det bare poppet opp sånn uten videre..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...