Rikky Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Jeg har en svær indrefilet av storfe i fryseren. Hvor lenge kan den ligge i kjøleskapet hvis jeg tiner den, skjærer den i to og vakuumpakker den igjen? Lenke til kommentar
Svenni212000 Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Nå må det først sies at vakuumpakking ikke er det samme som konservering. Så om du legger restene i kjøleskap istedet for fryseboks, vil holdbarheten forbli den samme vakuumpakking eller ei. På indrefilet er vell det om jeg ikke husker feil mellom 1 og 3 dager, dette avhenger av tempraturen i kjøleskapet, type kjøleskap og eventuelt hvor mye varer du har i kjøleskapet. (Mange har en uvane med å overfylle kjøleskapet) Du kan også gjenfryse og vakuumpakke, men det vil drastisk redusere kvalitet og smak på kjøttet. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 26. februar 2013 Del Skrevet 26. februar 2013 Enkel løsning. Ta en brødkniv, del indrefileten i to i frossen tilstand. Lenke til kommentar
Daxt3r Skrevet 3. mars 2013 Del Skrevet 3. mars 2013 Nå må det først sies at vakuumpakking ikke er det samme som konservering No er vel å vakuumere ein konserveringsmetode då :hmm:Holdbarheita aukar med omlag 5 ggr. Lurer egentleg på kvifor du vil tine den, for so å vakuumere den igjen? Dersom du kun treng 1/2, bør du jære som kokken over sa, dele den i frossen tilstand for so å ta ut det du treng. Sjølv om det beste er soklart å vakuumere i passelige bitar, deretter fryse ned. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå